Fascisterne, Vatikanet og Jøderne - III.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
12. december 2011.

General Franco gav Nazisterne en liste med 6.000 Jøder i Spanien.
I 1941 pålagde Spaniens Katolske diktator provinsguvernørerne at levere navne på Jøder, som skulle overgives til arkitekten af ”den endelige løsning”, Heinrich Himmler.

Den Spanske avis "‪El País" offentliggjorde i sidste uge befalingen, underskrevet af den fascistiske diktator.

Da den tidligere Israelske premierminister, Golda Meir, takkede den Spanske diktator, general Francisco Franco, for hans "humanitære attitude" og for at beskytte Jøderne i sit land under Holocaust, var hun ikke klar over, at han havde givet denne ordre.

Listen, der blev offentliggjort i ”El País” i søndags, ville have sendt endnu tusinder af Jøder i døden i de Nazistiske udryddelseslejre.

Franco, hvis apologeter og tilhængere påstår, at han gav beskyttelse til Jøderne i Spanien, beordrede under Anden Verdenskrig sine embedsmænd til at udarbejde en liste over ca. 6.000 Jøder, både Spanske og udenlandske, der boede i hans land.

Denne liste blev overgivet til den Nazistiske arkitekt bag "den endelige løsning", den tyske SS-chef Heinrich Himmler, på et tidspunkt, hvor de to lande diskuterede Spaniens mulige integration i Aksemagterne, der omfattede det Nazistiske Tyskland, Italien og Japan.

Den Spanske avis offentliggjorde den oprindelige ordre, som for nyligt blev gravet frem fra den Spanske regerings arkiver. Ordren pålagde provinsguvernørerne at levere detaljerede lister over "alle de nationale og udenlandske jøder, der boede i provinsen… fremvise deres personlige og politiske ståsted, levemåde, kommercielle aktiviteter og fare- og sikkerheds-kategoriens grad."

Guvernørerne blev beordret til at holde et vågent øje med Sefardiske Jøder, da deres sprog og udseende satte dem i stand til at blande sig med det Spanske samfund.

"Deres tilpasning til vort miljø og deres tilsvarende temperament tillader dem nemmere at skjule deres oprindelse," sagde ordren, der blev udsendt i maj 1941.

Ordren beskriver Jøderne som en race, og ikke som en religiøs minoritet. "Denne berygtede race", sagde ordren, "forblev ubemærket, uden at give nogen mulighed for at forebygge, at de med lethed kunne gøre forsøg på undergravende virksomhed."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det er forståeligt, at en sekulær Jøde som Golda Meir ikke kunne se forskel på falsk kristendom i form af Katolicismen, og den sande Jødiske tro på Jesus som Messias.

Men der er ingen undskyldning for, at Protestantiske kristne ikke kunne se forskellen. Mange kirker - lige fra den Lutherske Kirke til nogle af Pinsebevægelsens Kirker - har accepteret Rom som en del af den kristne familie.

Når de blander den sande Messianske tro med det korrupte religiøse system i Vatikanet, hvad forventer de så at få?


Jeg tror svaret er "skøger", åndeligt urene børn, der er på vej tilbage til deres ”moderkirke” - moderen til alle "skøger".

De vil alle ende i det åndelige Babylon, som vil blive ødelagt i den endelige dom. "Den Katolske Maria" - en kopi af Bibelens Jødiske Miriam (Mary) - har en central rolle at spille.

Åb: 17:4-6:
”Kvinden var klædt i purpur og skarlagen og pyntet med guld og ædelsten og perler; i hånden holdt hun et guldbæger fyldt med afskyeligheder og hendes utugts urenheder. På panden var der skrevet et navn, en hemmelighed: »DET STORE BABYLON, MODER TIL SKØGERNE OG JORDENS AFSKYELIGHEDER.«

Og jeg så, at kvinden var beruset af de helliges blod og af Jesu vidners blod. Og jeg undrede mig meget ved at se hende.”

Først offentliggjort 24. juni 2010