En Danskfødt Jihadist lover ”krig” for Islamisk Stat i Danmark.

Fra Jihadwatch.org/
31. august 2014.

"Danmark er ikke mit land. Muslimernes land er Kalifatet, og - om Allah vil - kommer der snart et angreb her. Danmark bør forberede sig derpå. Der er åben krig nu. ISIS har sagt, at alle vantro skal bekæmpes. De bør fjernes og snart bliver det Danmarks tur."

Endnu en gang ser vi en Muslim fra et Vestligt land, der ikke kun afviser al identifikation med landet, men betragter det som en fjende. Men al diskussion om det Islamiske begreb ”loyalitet overfor Umma (de rettroendes samfund)”, og hvad det betyder for vis-à-vis statsborgerskabet i ikke-Muslimske nationer, er ikke tilladt. Det ville være "Islamofobisk."

"ISIS fik øje på Danmark, da EU-landet rodede sig ind i Irak-krisen," RT, 29. august 2014 (takket være The Religion of Peace)

Den Islamiske Stat (IS) har erklæret, at Danmark er "fjende af Islam", og landet er på den militante organisations radar. Dette siger en Dansk-Tyrkisk Jihadist, der kun har angivet sit navn som OA, og tidligere kæmpede for organisationen i Syrien.

Den 27-årige, der er født og opvokset i Danmark, siger, at den Islamiske Stat, der tidligere var kendt som ISIS, "er blevet meget international, og – tro mig - Danmark er højt oppe på listen," skriver den Danske morgenavis, Politiken.

"Danmark er ikke mit land. Muslimernes land er Kalifatet og - om Allah vil - kommer der snart et angreb her. Danmark bør forberede sig," tilføjede den militante, der blev citeret lokalt.

"Der er åben krig nu. ISIS har sagt, at alle vantro skal bekæmpes. De bør fjernes, og snart bliver det Danmarks tur," fortsatte OA.

Den Danskfødte Jihadist kæmpede i Syrien for Islamisk Stat (IS), før han vendte tilbage til Danmark, et land, som han ingen tilknytning føler til. Selvom han indrømmer, at IS hovedsageligt koncentrerer sin indsats i Syrien og Irak i øjeblikket, kan tingene ændre sig i fremtiden.

"Min kamp ligger i Syrien. Men man ved aldrig, broder. Profeten sagde, at Allah viste ham de Østlige og Vestlige dele af Verden, og at de burde forenes i et Kalifat. Så Danmark kan snart stå for tur," sagde han.

Nyheden kommer blot få dage efter, at Danmark erklærede, at de vil bidrage til den internationale kampagne imod IS i det nordlige Irak. Og EU-landet siger, det ville levere våben og ammunition til de Kurdiske styrker samt til de Irakiske regeringsstyrker i området.

Danmarks Udenrigsminister, Martin Lidegaard, forsvarede sit lands handlinger med at sige: "Jeg er tilfreds med den brede politiske støtte til Danmarks bidrag mod ISIS i Irak. ISIS er en af de største - hvis ikke den største – trussel, som det internationale samfund i øjeblikket står overfor. Vort bidrag til operationen vil naturligvis ikke fjerne ISIS, men det vil blive brugt til at hjælpe Irakerne med selv at bekæmpe ISIS’s fremskridt," blev der rapporteret lokalt, og citeret i avisen Politiken.

AO er ikke den eneste Danskfødte militante, der er deserteret for at kæmpe for IS. I marts blev det rapporteret af Copenhagen Post, at en ung Dansker, der angiveligt kom fra Aarhus-området og gik under navnet Abu Sa’ad al Denmarki, havde dræbt sig selv i et selvmordsangreb.

”The Derechos Human Rights” rapporterede, at IS havde udtalt, at "han var udkommanderet fra Danmark til den Islamiske Stat, og søgte martyrium for Allah’s skyld." Han døde, efter at have kørt en bil, fyldt med sprængstoffer, ind i en Irakisk hærkonvoj nær byen Mosul.

Den Danske efterretningstjeneste, PET, afslørede i januar 2014, at ca. 90 Danske borgere kæmpede i den Syriske borgerkrig.