Google forfølger nu åbenlyst de Kristne.

Fra Z3news.com/w/
10. december 2013.

Google, navneordet, der blev til et verbum, er bedst kendt som Verdens foretrukne søgemaskine. Men Google er blevet meget mere end det. Det er blevet en fjende for alle, der tror på Bibelen.

Google blev Verdens førende søgemaskine ved at levere hurtigere, mere relevante søgeresultater end noget andet site. Hovedparten af Googles indtægter kommer stadig fra deres dominerende andel af Internet-søgninger, idet de behandler over en milliard søgninger hver dag; men deres imperium udvides stærkt til at omfatte næsten alle områder af vort liv, herunder følgende:

Vore mobiltelefoner med Google mobiltelefoner 
Vore telefonopkald med Google Voice 
Vore e-mails med Gmail, verdens største e-mail service med over 750 millioner brugere 
Vor gennemsyns-historik af videoer gennem YouTube 
Vor Internet-søgehistorik, som de gemmer i 18 måneder, med Google Search og Google Chrome 
Vore backup-filer via Google Drive 
Vor nyhedskilde gennem Google News 
Vore sociale kontakter gennem Google Plus 
Vore rejser gennem vor brug af Google Maps 
Vore køb via Google Shopping, Google Checkout, Google Offers, og Google Wallet 
Vore foretrukne websteder med Google Bookmarks 
Vore fotos med Google Picasa Webalbum 
Vor tidsplan med Google Calender 
Vore SMS-beskeder med Google Talk 
Vore diskussionsgrupper med Google Groups 
Vore e-bøger, musik og film med Google Play

Google er blevet langt mere end en søgemaskine på internettet. Det er nu verdens tredjestørste selskab med hensyn til markedsværdi. Deres enorme produktlinje giver dem detaljerede oplysninger om næsten alt, hvad vi gør. De har opnået næsten monopol på kontrol af oplysninger i informationsalderen. Kombinationen af deres enorme finansielle magt og deres enorme database med vore personlige oplysninger gør dem til en magtfaktor, man må regne med på godt og ondt.

Google-lederne har anerkendt den store indflydelse, de har, og har besluttet at udnytte det til gavn for menneskeheden. Puha, Sikke en lettelse! De har selv defineret deres eget høje kald med deres fælles motto: "Vær ikke onde." I en Verden, der er fyldt med ondskab alle vegne, kan vi ånde lettede op ved at vide, at Google tager sig af os. Nå, måske ikke.

Google's motto giver os indsigt i, hvordan de ser sig selv, og hvordan de vil bruge deres indflydelse i fremtiden. De ser sig selv som missionærer, der er på en ædel mission, som skal gøre Verden til et bedre sted, ved at udrydde det onde. De er ikke længere tilfredse med bare at finde søgeresultater. Deres mission er at ændre Verden. Det lyder jo godt, indtil vi finder ud af, hvordan de ønsker at ændre den. "Vær ikke onde" lyder også rigtig godt, indtil vi finder ud af, hvordan de definerer ondskab.

Sidste uge havde vi den ulyksagelige oplevelse at finde ud af præcist, hvordan de definerer ondskab. De definerede det for os, da de lod os vide, at det er mennesker som os, de kalder onde.

Z3news.com blev startet i november 2012. I over et år gjorde vi ingen forsøg på at tjene penge på webstedet ved at sætte annoncer på det, fordi vor prioritet ikke var at tjene penge, men at hjælpe folk ved at oplyse om sandheden i de aktuelle begivenheder.

For omkring tre uger siden besluttede vi at se, hvad der skete, hvis vi placerede nogle Google-annoncer på dette websted. I omkring en uge eller deromkring dukkede annoncerne op på alle siderne. Det syntes at gå godt. Men derefter modtog vi en e-mail fra Google, der informerede os om, at de havde gennemgået vores site og afgjort, at mindst én af vore blog-indlæg var "hadefuld tale". ”Vær ikke onde" er ikke bare deres motto, det er deres politik, og de mener det virkelig. De vil ikke tolerere det. De vil lukke dig ned. De vil få dig til at betale.

Det krænkende indlæg på dette site hedder "6 måder, hvorpå homoseksualitet sårer Amerika" af David King. Artiklen præsenterer dokumenterede beviser, der afslører den myte, at homoseksuelle bør have lov til at gøre, hvad de vil, fordi de ikke sårer nogen. Ingen steder i artiklen er der nogen form for had til nogen. Artiklen rammer klart synden i homoseksualiteten som problemet, ikke personen. Endog før der bliver skrevet nogen af de seks måder, hvorpå homoseksualitet sårer uskyldige mennesker, har artiklen skriftsteder fra Bibelen, der afslører Guds syn på homoseksualitet. Enhver, der ønsker at se, hvad Bibelen siger om homoseksualitet, bør læse artiklen.

Posten forklarer, hvor meget Gud elsker de homoseksuelle. Der er ingen omtale af nogen form for had til nogen. Her er et citat:

”Hvis man vælger at leve et syndigt liv, vælge man dermed evig død og afviser Guds tilbud om evigt liv. Men det sønderbryder Guds hjerte at se de mennesker, Han elsker så højt, vælge at gå mod ødelæggelse, evig fortabelse og adskillelse fra Ham. Derfor befaler Han os at vælge livet.”

Trods det klare udtryk for kærlighed til homoseksuelle mennesker kalder Google det hadefuld tale og beskylder os for at være "homofobiske". Ved at gøre det, har Google antaget den holdning, at Bibelen ikke er et acceptabelt grundlag for nogens syn på homoseksualitet. Ellers kunne de ikke komme til den konklusion, som de gjorde.

Z3news.com har ikke skrevet Bibelen. Vi har simpelthen postet en artikel, der citerer vers fra Bibelen, som viser, hvad Gud har sagt om dette emne. Så Google beskylder Bibelen for at være hadefuld tale. De beskylder Bibelens Gud for hadefuld tale. De beskylder enhver, som tror på Bibelen eller Bibelens Gud, for at være skyldig i hadefuld tale.

De stillede Z3news.com et ultimatum om enten at fjerne posten fra vores hjemmeside eller fjerne deres annoncer fra de ulovlige sider inden for tre dage, ellers ville de lukke vores annonceringskonto. De kom også med en advarsel i tilfælde af, at de måtte finde andre offensive sider på vort websted. Det lød som en ildevarslende trussel om at være forsigtig, da de ville holde øje med os. Vi begyndte på et svar, men vi opdagede, at de sendte advarslen fra en adresse, man ikke kunne svare på. De var ikke interesseret i at have en dialog med os om dette. Det var et ultimatum.

Vi valgte uden tøven. Vi valgte at beholde alt vort indhold online og fjerne alle deres annoncer fra alle vore sider. Vi valgte at blive ved med at tro alt, hvad Bibelen siger, og blive ved med at dele det med så mange, som muligt.

Google angriber ikke bare Z3news.com. De angriber de Jødisk-Kristne værdier, som har været grundlaget for den Vestlige civilisation i århundreder. Google er kommet op med deres egen helt nye definition af det onde - noget, der går på tværs af grundlaget for vor fortid, for at manøvrere os til et nyt og bedre sted. Og det er til vort eget bedste. Til dem af os, der ikke kan indse, at det er et bedre sted, samt dem af os, der ikke ønsker at gå der, viser de, hvordan sand kærlighed opererer: "Gør det på vores måde inden for tre dage, ellers vil vi lukke jer ned."

Faktisk har Google omdefineret selve kilden til vore Jødisk-Kristne værdier - nemlig SKRIFTEN - som kilden til det onde. Den fulde betydning af deres motto bliver nu klar for os. "Vær ikke onde" betyder faktisk: "Tro ikke på Bibelen eller på Bibelens Gud." Google har taget parti imod Gud, og gør sig dermed til en fjende af Gud og alle dem, der tror på Gud. Ifølge Bibelen gør det Google ond. Det er ikke min mening. Det er, hvad Bibelen lærer os. Google er derfor i strid med deres eget motto.

Bibelen advarer os om, at et Antikristeligt verdenssystem vil opstå, før Herren Jesus Kristus vender tilbage til Jorden Det vil få alle til at tage Dyrets mærke på deres pande eller deres hånd. De, der nægter at tage mærket, vil ikke kunne købe eller sælge noget (Åbenbaring 13:16-18).

At styre det globale finansielle system var ikke muligt for tidligere generationer, men nu er det muligt, takket være fremskridt inden for teknologi og informationssystemer. Google's massive informationssystem, kombineret med deres frække modstand imod Bibelen og deres vilje til at straffe enhver, der tror på Bibelen, stiller dem direkte på linje med det kommende Antikristelige verdenssystem. Antikrists ånd har arbejdet i verden fra starten, og bruger nu Google til at sprede sine "fangarme ind i på alle områder af vort liv.

Alle troende må passe på med at dele oplysninger via Google.

Læs e-mailen på Engelsk her.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Google vil have mikrofoner i dit loft og mikrochips i dit hoved.
De ombyttede Guds sandhed med løgnen... Rom.1,25.