Joseph Kennedy lagde en forbandelse over sig selv og sine børn.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
4. april 2012.

Hver generation har sine store bedrag. Allerede i 1947 begyndte USA at løfte en familie af Hitler-tilhængere op som deres nye "Kongelige".

Hvis Japan ikke havde angrebet Pearl Harbor i december 1941, var Joseph Kennedy blevet den første Katolske Præsident i USA.

John F. Kennedy’s far blev udnævnt til Amerikanske Ambassadør for USA i London, men blev tilbagekaldt i november 1940 efter offentlige erklæringer til fordel for Adolf Hitler. John F. Kennedy blev opdraget i en streng Romersk-Katolsk familie, der gav udtryk for et stærkt anti-Semitisk syn. Faderen, Joseph, mente, at Jødiske bankfolk stod bag cracket i Wall Street i 1929, og at den Jødiske lobby samt Kommunisterne planlagde at overtage Amerika.

For Kennedy var to gode Katolikker det eneste håb for Europa. Både Benito Mussolini og Adolf Hitler stod op mod alliancen af Jøder og mod Stalin. I sommeren 1940 forsøgte Joseph Kennedy at overbevise Winston Churchill til at slutte fred med Hitler. Kennedy ønskede, at England skulle kæmpe med Hitler mod truslen fra Kommunismen og de Jødiske bankfolk.

Da Churchill nægtede at lytte til Ambassadør Kennedy, begyndte repræsentanten for den Amerikanske regering til at se på Winston Churchill som Englands nemesis. Efter Kennedy’s mening havde Churchill nægtet at frelse det Forenede Kongerige. I et forsøg på at skubbe England ind i en tvungen "fredsplan" med Nazi-Tyskland, forklarede Kennedy præsident Franklin D. Roosevelt, at USA skulle holde sig uden for krigen. Dette skete ved højden af slaget om England under blitz-bombningen af London.

"Demokratiet er slut i England, måske nu." sagde han i Boston den 10. november 1940. ”Det er alt et spørgsmål om, hvad vi gør med de næste seks måneder. Hele grunden til at hjælpe England er, at det giver os tid … Så længe den er der, har vi tid til at forberede os. Det er ikke det, at Storbritannien kæmper for demokrati. Det er nonsens. De kæmper for selvopholdelse, ligesom vi ville, hvis det kom til os … Jeg ved mere om den Europæiske situation end nogen anden, og det er op til mig at se til, at landet opnår dette."

Joseph Kennedy’s pro-Nazistiske synspunkter udløste vrede i det Britiske Krigsministerium, og navnligt hos Premierminister Winston Churchill. Churchill sagde i sin "Finest Hour" -tale til Underhuset den 18. juni 1940: "Jeg forventer, at Storbritanniens kamp er ved at begynde".

Sidst i november 1940 blev Ambassadør Kennedy kaldt tilbage til Washington.
Joseph Kennedy tjente sine penge under spiritusforbuddet ved salg af alkohol. Han var Amerikansk eneforhandler af Gordon Dry Gin og Haig & Haig Scotish Wiskey.

Skønt de forgav at være "gode Katolikker", skabte Kennedy-klanen sig en formue på folks elendighed. Joseph blev af de Romersk-Katolske biskopper kaldet til at gå efter det Ovale Kontor. Hvis Japanerne ikke havde invaderet Pearl Harbor, ville Joseph Kennedy sandsynligvis være blevet den første Romersk-Katolske Præsident ved valget i 1944.

John F. Kennedy blev kongresmedlem i 1947. Hans far, Joseph, indså, at drømmen om at blive den første Romersk-Katolske Præsident i USA måtte videregives til hans anden søn. Den først var død i anden Verdenskrig. Kun få mennesker er klar over, at John F. Kennedy delte sin fars beundring for Adolf Hitler. John F. var født i 1917. Som voksen ung besøgte han Tyskland i efteråret 1945.

Lad os mindes, hvad ”Journal of Historical Review” har optaget fra J.F.K's besøg i den faldne Nazi-stat. Lige efter dette besøg, skrev Kennedy en bemærkelsesværdig kommentar i sin dagbog, dateret 1. august 1945, om Hitler og hans plads i historien:

"Efter at have besøgt disse steder, kan man let forstå, hvordan Hitler inden for et par år vil dukke op fra det had, der omgiver ham nu, som en af de mest betydende figurer, der nogensinde har levet. Han havde en grænseløs ambition for sit land, hvilket gjorde ham til en trussel for verdensfreden, men der var mystik omkring ham angående den måde, han levede på, og den måde, han døde på, som vil leve og vokse efter ham. Han havde det stof i sig, som legender er gjort af."

Mindre end et år efter denne Europa-tur blev Kennedy valgt til Kongressen i Massachusetts og begyndte en politisk karriere, der bragte ham til Det Hvide Hus, og endte pludseligt med hans død den 22. november 1963.

Source: Journal of Historical Review

(Fra ”The Journal of Historical Review”, maj-juni 1999 (Vol. 18, nr. 3), s. 30).

Kommentar:
Med Joseph Kennedy i Det Hvide hus i 1944 ville Berlins fald have været en umulighed. Da ville Europa har været regeret af Adolf Hitler. Den første Romersk-Katolske Præsident i USA ville have underskrevet en "overenskomst" med Nazi-Europa - for ”verdensfredens" skyld.

Gennem sin støtte til Nazisterne bragte Joseph Kennedy en forbandelse over sig selv og sine børn. John F. Kennedy vandrede i sin faders fodspor.

Omfanget af Holocaust chokerede selv Kennedy-klanen. Af sympati med de Jødiske Holocaust-overlevende støttede de et Amerikansk "Ja" ved en afstemning af Præsident Truman i FN. Men Kennedy mente, at Israels beføjelser måtte begrænses. Ved en pressekonference den 8. maj 1962 lød John F. Kennedy, som Obama lyder i dag. Kennedy noterede ved sit pressemøde den 8. maj: "Vi har et dybt engagement i Israels sikkerhed."

Men bag kulisserne arbejdede Kennedy imod, at Israel udviklede en nuklear bombe, der kunne sikre den Jødiske stat fra at blive ødelagt i den næste pan-Arabiske krig. Washington havde selv modtaget nøglen til atombomben fra Tyske videnskabsfolk, som blev "reddet" ud af atomvåben-programmer af Adolf Hitler i 1944.

Kennedy ønskede at nægte Israel uafhængighed af Amerikansk "beskyttelse". Israel skulle være et værktøj, som Washington kunne bruge til at sikre olie-salget til USA fra de nye regimer i det post-Britiske og post-Franske Mellemøsten.

Læs mere om Kennedy’s pres (engelsk) på Israel i 1961. Det er helt magen til, hvad Obama gør i dag.