Fascisterne, Vatikanet og Jøderne - I.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
12. december 2011.

Afsat pave bragt tilbage af Fascisterne.
Kongeriget Italien fjernede Katolicismen som statsreligion i 1870. I 1929 blev det pavelige system bragt tilbage af Fascisterne via Lateran-traktaten. Med Benito Mussolini som fødselshjælper blev den nuværende Vatikanstat født.

Det pavelige system var hersker over ​​Konger og Kongeriger. Det var den største grundejer på den delte Italienske halvø med mange små stater. Den havde sin egen hær og en pave siddende i Rom.

Den 10. september 1870 e.Kr. erklærede Italien krig mod Pavestaten. Den Italienske hær, under kommando af General Raffaele Cadorna, krydsede den pavelige grænse den 11. september og avancerede langsomt mod Rom. Han håbede, at en fredelig indgang kunne forhandles.

Den Italienske hær nåede Aurelian Walls den 19. september og satte Rom i belejringstilstand. Selv om pavens lille hær var ude af stand til at forsvare byen, beordrede Pius IX den til i det mindste at gøre en symbolsk modstand for at understrege, at Italien erhvervede Rom med magt og ikke med tilladelse.

Den 20. september gik Bersaglieri ind i Rom og marcherede ad Via Pia, som senere blev omdøbt til Via XX Settembre. Rom og Lazio blev indlemmet i kongeriget Italien. I oktober stemte Rom og de omkringliggende Campagner for en union med kongeriget Italien. Pius IX nægtede at acceptere denne force majoure handling. Han forblev i sit palads og beskriver sig selv som fange i Vatikanet. Men den nye Italienske kontrol over Rom visnede ikke, ej heller kom den Katolske verden paven til hjælp, som Pius IX havde forventet.

Pave Pius IX tilbragte sin tid som fange i Vatikanet. I 1882 overvejede en senere pave endog at flytte pavestolen til Trieste eller Salzburg, to byer i Østrig.

Kommentar:
Pave Pius IX indkaldte til det Første Vatikankoncil i 1869. Dette koncil forordnede pavens ufejlbarlighed i spørgsmål om moral og skriftforståelse. At den Romerske religion blev suspenderet som statsreligion i det nye Italienske Kongerige allerede året efter, viser, at man ikke var påvirket til at tro på Romerpavens ufejlbarlighed.

Folkene i 1870 e.kr. ønskede ham simpelthen ikke. Selv de mennesker, der levede i Rom, stemte imod paven ved en folkeafstemning. Borgerne i Rom ønskede at være en del af det nye Kongerige, Italien, med religiøs frihed, uden en pave som deres religiøse leder.

Paven af ​​Rom blev et offer for det politiske spil, han havde skabt som leder af en verdslig stat. I 1848 måtte han endda flygte fra Rom på grund af en opstand, og gå i eksil på slottet Gaeta i The Kingdom of Two Siciles”. Det var 120 kilometer fra Rom, lige nord for Napoli. Paven, der endnu ikke var blevet salvet af sin ufejlbarlige kirke, blev forvist til dette slot i to år. Men selv da han kom tilbage til Rom i april 1850, forblev Franske tropper i Rom indtil 1870 for at beskytte status quo på den kaotiske Italienske halvø.

Hvis det ikke havde været for Fascisterne, kunne det pavelige system være endt på historiens skrot-plads for næsten hundrede år siden. Bibelen fortæller os, at en pave - et af ​​"dyret’s hoveder" - vil blive reddet af et andet "dyr".

Åb 13:3:
”Et af dets hoveder var som dødeligt såret, men dets banesår blev lægt. Hele jorden fulgte dyret med undren.”

"Brunskjorterne" bragte Katolicismen tilbage som statsreligion i Italien. Fascisterne og paven havde fælles interesser og ambitioner, og passede godt til hinanden. Hvis Fascisterne var i stand til at vinde verdenskontrollen med politiske og militære kræfter, ville vinderne gøre paven i Rom til verdens religiøse leder.

Benito Mussolini kom til magten ved vold, idet han fulgte «Marchen mod Rom» i 1922. Så sent som i 1927 blev han døbt af en Katolsk præst. Dette var nødvendigt for at lukke munden på den Katolske modstand imod den planlagte aftale i 1929: Fred med Fascismen i bytte for Vatikanstaten.

De to "fredspartnere" i Rom, der underskrev Lateran-traktaten, havde ikke heldet med sig. Men lige før den Jødiske Messias vender tilbage til Jorden, vil det endelig "lykkes".

Read more about the Papal views on Israel: Click here

Udgivet første gang 16. juli 2009.