Skandinavien, næste slagmark for Sharia-krigere.

Fra News that matters.
24. maj 2013.
Reprise.

Unge Muslimer, der nyder godt af tolerance, sociale institutioner og velfærd, mens de bor i Sverige, nægter at integrere sig i Vesten.

Dette siger Gerolf Annemans til Russisk TV (RT). Annemans er den parlamentariske leder af ”Vlaams Belang” ("Flamske interesse"), et Belgisk nationalt højreekstremistisk politisk parti.

"De Muslimske unge har altid søgt en undskyldning for at vise, at de ikke er enige i de grundlæggende værdier i de Vestlige samfund," siger Annemans, idet han peger på de seneste tilfælde med Boston Marathon bombningen i USA og gårsdagens halshugning af en Britisk soldat i Storbritannien.

"Det er altid det samme problem. Der kommer en massiv afvisning af grundlaget i de Vestlige samfund fra Muslimske unge... og de bruger enhver undskyldning til at vise det med vold – det er problemet," siger han.

Da urolighederne fortsætter voldsomt i Stockholm, hævder nogle, at volden helt klart er organiseret med bagtanker, siger Lars Hedegaard, chefredaktør for den Svenske avis, ”Dispatch International,” til RT.

"Nogle mennesker ønsker at opnå anerkendelse som interessenter i samfundet. Med andre ord, findes der mennesker, som ønsker at være i en forhandlingsposition... så de kan få tingene til at ske og forsvinde, og så de har magt i lokalsamfundene og bliver regnet med," forklarer han.

"Disse optøjer i landet, der spredes og fortsætter i lang tid, viser, at multikulturalismens succes var en fiktion, der aldrig lykkedes," siger Hedegaard.

I årevis har Sverige – et af Europas roligste lande, berømt for sin attraktive indvandringspolitik og generøse velfærdssystem – accepteret en tilstrømning af indvandrere, som nu udgør omkring 15 procent af befolkningen. Disse indvandrere har undladt at integrere sig i det Svenske samfund, og opholder sig kun i landet for at nyde godt af landets sociale ydelser, siger den Svenske journalist, Ingrid Carlqvist, til RT.

"Problemet kommer ikke fra den Svenske regering eller det Svenske folk," siger chefredaktøren af ”Dispatch International.” "De sidste 20 år eller deromkring har vi set mange indvandrere komme til Sverige, der i virkeligheden ikke kan lide Sverige. De ønsker ikke at integrere sig, de ønsker ikke at leve i Svenske samfund: at arbejde, betale skat og så videre."

"Folk kommer her nu, fordi de ved, at Sverige vil give dem penge uden nogen form for modydelse. De behøver ikke at arbejde, de behøver ikke at betale skat – de kan blive her og få en masse penge. Det er virkelig et problem," tilføjer Carlqvist.

Source: Russisk TV

Kommentar:
Det er tragisk, at de fleste Vestlige medier ikke længere rapporterer Sandheden.

Medierne i London, Oslo og Stockholm kopierer bare de meddelelser, de har modtaget fra regeringen. De spreder løgne, når de påstår, at de Muslimske unge, der lemlæster og dræber for "Allah", ikke repræsenterer Islam.

Jeg spekulerer på, om disse medier føler sig som bedre repræsentanter for Islam, og forstår denne ideologi bedre end Sharia-krigerne?

Den Islamiske slagter i London havde forbindelser til "prædikanten" Anjem Choudary. Denne Jihad-kriger opererer også i Oslo - den næste slagmark for tilhængere af Muhammed.

Nationer som Rusland og Indien har taget en fast beslutning imod Islamiske kræfter, og begrænset mulighederne for at krydse grænserne. Hvis Europa ikke vil gøre det samme for sikkerheden, vil Europa snart stå overfor en religionskrig.

Med en arbejdsløshed på 55 procent blandt nationerne i det sydlige Europa har Fascismen en perfekt grobund. Projektet med multikulturalisme må straks bringes til ophør.

Flytningen af Muslimer fra Nordafrika og Mellemøsten til Europa skal stoppes. Problem-elementer og Jihadister må udvises. Det Forenede Kongerige bør overveje at droppe personer fra ørkenen i Somalia og Afghanistan.

Hvis politikerne undlader at handle, vil udbredt anarki og kaos være det næste i den post-Kristne verden.

Dette er Apokalyptiske tider. Jesus Messias samler alle verdens riger til det endelige slag. Der vil være udbredt lovløshed lige før slutningen af tidsalderen. Der bliver ikke fred på jorden, før "fredsfyrsten" vender tilbage.