To hundrede millioner Europæere ser Israel som en Nazistat.

Fra Israelnationalnews.com/
18. september 2013.

Politisk Islam er den nye totalitære ideologi, der er valgt af Europa, så de kan bevæge sig hen imod udryddelse af det Jødiske folk - og den virker.

Den grundlæggende Zionistiske ide om anti-Semitisme var, at når en Jødisk stat var blevet realiseret, ville det løse problemet med anti-Semitisme i Paris, Berlin og Rom. Da Jøderne ville have deres eget hjemland, kunne de ikke længere blive forfulgt som religiøse og nationale fremmede. Men dette nydelige ræsonnement har vist sig at være forkert.

Det Belgiske Undervisningsministerium finansierer en organisation, ”Committee for Remebrance Education”, der leverer materiale til lærerenes historieundervisning. Et af de anvendte materialer er tegnefilmen "Never Again, Over Again", som sammenligner Israelernes behandling af de Palæstinensiske Arabere i dag med Nazisternes behandling af Jøderne i 40erne.

De Belgiske skolelærere fik fortalt, at "Never Again" betyder, at det, der skete under Hitler, aldrig skal ske igen. Og "Never Again" betyder også, at det, der sker i dag, er det samme som det, der skete under Hitler førhen. "Tidligere var KZ-lejrene indhegnet med pigtråd. I dag er grænsen mellem Israel og Palæstina markeret med pigtråd og en mur".

Daniel Goldhagen har viet hele sin akademiske forskning til en analyse af det Nazistiske folkemord. Han blev internationalt berømt på grund af bogen "Hitler's Willing Executioners", et anklageskrift mod et hundrede tusinde "almindelige Tyskerne", der dræbte millioner af Jøder.

Nu kommer Goldhagens ny bog med titlen "The Devil That Never Dies", udgivet af ”Little, Brown and Company”. Bogen er væsentlig som en analyse af  den "Globale anti-Semitisme", som Goldhagen kalder det, men det er også en anklage mod Europas offentlige mening, der skildrer Jøderne som "uhyrlige rovdyr", der knuser Palæstinenserne.

Goldhagen fanger kernen i Europas nye anti-Semitisme ved følgende: "Israel har ingen ret til at eksistere, så det er rigtigt og nødvendigt at ødelægge den Jødiske stat. To hundrede millioner Europæere ser de Israelske Jøder som Nazister".

Det er - ifølge ”The Jewish People Planning Institute” - derfor, at 40 til 50 procent af de Europæiske Jøder overvejer alyah. De føler sig ikke trygge. Og Frankrig er det mest eksplosive eksempel.

Nathan Sharansky er netop landet i Paris for at koordinere 800 Franske Jøders bortrejse. "Jeg kan ikke huske, at så mange mennesker har været interesserede i alyah siden de dage, hvor Jøder stod i kø foran den Israelske ambassade i Moskva," sagde Sharanski fra den Franske hovedstad.

Det er et højdepunkt i en udvandring, der ikke er set siden 2004, hvor Europas Jøder - under den anden Intifada - led under en bølge af anti-Semitisme, og tusindvis af Franske Jøder marcherede gennem gaderne, med skilte, hvor der stod: "Synagogues brûlées, République en ranger", dvs. Synagoger er brændt, Republikken er i fare.

Den Israelske regering har for nylig frigivet et tal for udvandringen. Frankrig topper den globale liste efter Rusland, Ukraine og Etiopien. Det er "Aliyah Tapis Rouge", udvandring på den røde løber.

I Paris rådes Jøderne til at "gå i grupper", aldrig alene. Og det er bedre, hvis de over Kippahen bærer en baseball-hat. Halvdelen af de Jødiske familier i Villepinte, en arbejderforstad nord for hovedstaden, er rejst, og den lokale Synagoge, der brændte allerede i 2011, er ikke længere i stand til at mønstre de krævede 10-mand, der kaldes en minyan, til bøn.

Joel Mergui, lederen af Jøderne i Paris, har advaret: "Denne masseimmigration forventes at rydde menighedens hovedstad". Det er et drama, der ties om i de Franske medier: "Af de 600.000 Jøder i Frankrig, har kun en tredjedel kontakt med menigheden eller oplærer deres børn i Jødiske skoler. En tredjedel er ved at blive assimileret, og en tredjedel har ikke bestemt sig".

50.000 Jøder har forladt Frankrig siden 1990. Men sammen med virkelig udvandring er der et nyt fænomen, som er vanskeligt at optælle. Det er de 30.000 Franske Jøder, som tilbringer det meste af året i Israel, men endnu ikke har fået statsborgerskab. 800 Jødiske ægteskaber indgås hvert år på rådhuset i Paris, men halvdelen af disse bryllupper fejres i Israel.

Efter massakren på den Jødiske skole i Toulouse, hvor en Muslim dræbte en Jødisk Rabbiner og tre børn, udtalte Richard Prasquier, Præsident for ”Conseil des institutions représentatif juives de France” (CIJF), at der er "Islam-krig" i Frankrig, og han sammenlignede det med Nazismen.

Politisk Islam er den nye totalitære ideologi, som Europa har valgt for at udrydde det Jødiske folk.

I lyset af hensigtserklæringerne fra de Arabiske og Islamiske grupper, der ønsker folkedrab, er det interessant at huske en observation, der blev gjort af den Schweiziske teolog Karl Barth. Nazismen, sagde Barth, "er... en religiøs institution til frelse. Det er umuligt at forstå National-Socialismen, medmindre vi ser den som en slags Islam".

Dette er Europa 1933-2013. Eller som Arnold Toynbee, den kendte Britiske historiker, vredt omtalte dem: Jøderne er "en forstenet race", der ingen ret eller grund har til fortsat at eksistere.