Det, der i virkeligheden døde i Auschwitz?

Fra Moriel.org/Moriel_UK/
6. februar 2013.

Det følgende er en kopi af en artikel, skrevet af den Spanske forfatter, Sebastian Vilar Rodrigez, og offentliggjort i en Spansk avis den 15. januar 2011.

Man skal ikke bruge megen fantasi for at fremskrive budskabet til resten af Europa - og muligvis til resten af Verden.

Følgende stod i en Spanske avis:

"Europæisk liv døde i Auschwitz"
Af Sebastian Vilar Rodrigez.

"Jeg gik ned ad gaden i Barcelona, og pludselig fandt jeg ud af en frygtelig sandhed - Europa døde i Auschwitz .... Vi dræbte seks millioner Jøder og erstattede dem med 20 millioner Muslimer. I Auschwitz brændte vi en kultur, tanker, kreativitet og talent. Vi ødelagde det Udvalgte Folk, virkelig Udvalgt, da de frembragte fremragende og vidunderlige mennesker, der ændrede Verden.

Bidraget fra dette folk kan mærkes på alle livets områder: Videnskab, kunst, international handel og frem for alt som Verdens samvittighed.

Det er de mennesker, vi brændte.

Og under påskud af tolerance, og fordi vi ønskede at bevise over for os selv, at vi var blevet helbredt for racismens sygdom, åbnede vi vore døre for 20 millioner Muslimer, der bragte os dumhed og uvidenhed, religiøs ekstremisme og manglende tolerance, kriminalitet og fattigdom, på grund af en manglende vilje til at arbejde og forsørge deres familier med stolthed.

De har sprængt vore tog og gjort vore smukke Spanske byer til den tredje verden. De drukner i skidt og kriminalitet.

Lukket inde i lejligheder, de modtager frit fra regeringen, planlægger de mord og ødelæggelse af deres naive værter.

Og således har vi, i vor elendighed, ombyttet kultur med fanatisk had, kreativ færdighed med destruktiv dygtighed, intelligens med tilbageståenhed og overtro. Vi har ombyttet Europas Jøders fred og deres talent for en bedre fremtid for deres børn, deres afgjorte klamren sig til livet, fordi livet er helligt, med dem, der forfølger død, folk, der fortæres af ønsket om død for sig selv og andre, for vore børn og deres børn.

Hvilken frygtelig fejltagelse, der blev begået af det elendige Europa.

Mange Amerikanere er blevet så isolerede fra virkeligheden, at de forestiller sig, at Amerika kan lide nederlag uden besvær for sig selv. For nyligt drøftede UK, at fjerne Holocaust fra skoleforløbet, fordi det ’krænker’ den Muslimske befolkning, der hævder, at det aldrig har fundet sted. Det er ikke fjernet endnu. Men det er et skræmmende varsel om den frygt, der vil tage fat i verden, og hvor let det enkelte land giver efter for det.

Det er nu mere end tres år siden, den anden verdenskrig i Europa sluttede. Denne e-mail bliver sendt som en mindekæde, til minde om de seks millioner Jøder, tyve millioner Russere, ti millioner Kristne og 19-100 Katolske præster, som blev ”myrdet, voldtaget, brændt, sultet, slået, eksperimenteret på og ydmyget." Nu, mere end nogensinde, hvor Iran, bl.a. hævder, at Holocaust er "en myte", er det bydende nødvendigt at sikre, at verden aldrig glemmer.

Hvor mange år vil det vare, før angrebet på World Trade Center ”aldrig er sket", fordi det krænker nogle Muslimer i USA? Hvis vor Jødisk-Kristne arv er stødende for Muslimer, bør de pakke sammen og flytte til Iran, Irak eller et andet Muslimsk land."