Palæstinensernes Naziagtige ungdomsbevægelse forbereder sig på Jihad.

Fra Gatestoneinstitute.org/
Af Khaled Abu Toameh.
1. februar 2013.

Mere foruroligende er det, at kun få af de snesevis af Vestligt finansierede menneskerettigheds-organisationer, der opererer i Gaza-striben, har hævet deres stemme imod Hamas’ misbrug af børn. Selv FN’s Børnefond [UNICEF], der blev skabt til at arbejde for børns rettigheder, overlevelse, udvikling og beskyttelse, har endnu ikke fordømt Hamas for at rekruttere skolebørn til sit militær-apparat.

Tusindvis af Palæstinensiske skolebørn har modtaget militær-træning i Gaza-striben for at forberede dem til Jihad mod Israel.

Ifølge Mohamed Siam, en højtstående embedsmand i et Hamas-drevet ministerium, har ca. 9.000 gymnasieelever allerede tilsluttet sig 36 lejre i hele Gaza-striben og er blevet undervist i, hvordan man bruger forskellige typer våben og håndterer sprængstoffer.

Hamas siger, at formålet med lejrene er at forberede Palæstinensiske børn - både militært og psykologisk - til "befrielse af Palæstina fra [Jordan] floden til [Middelhavet] havet," med andre ord, hele Israel.

Hvordan kan nogen snakke om en to-stats-løsning, når tusindvis af Palæstinensiske børn bliver uddannet til at bruge våben og sprængstoffer for at erstatte Israel med en Islamisk stat? Tror Mahmoud Abbas virkelig, at disse skolebørn nogensinde vil acceptere hans strategi for fred med Israel? Det er et spørgsmål, Vesten er nødt til at stille sig selv, før de endnu en gang presser på for en to-stats-løsning.

Uddannelsen finder sted under tilsyn af Hamas-regeringens Undervisningsministerium, og træningslejrene har fået navnet Al-Futuwwa [åndelig ridderlighed].

Ifølge Wikipedia var Al-Futuwwa navnet på Hitler-Jugend, en pan-Arabisk Fascistisk og Nationalistisk ungdomsbevægelse, som eksisterede i Irak i 1930erne og 1940erne. I 1938 sendte ungdomsorganisationen, Al-Futuwwa, en delegeret til Nürnberg til Nazistpartiets kongres, og til gengæld var Hitler Jugend vært for lederen, Baldur von Schirach.

I 1941 deltog den Fascistiske pan-Arabiske Al-Muthanna Club og dens Al-Futuwwa-bevægelse i Farhud-angrebet på Bagdads Jødiske samfund.

I sidste uge under en dimissionsfest for tusindvis af skolebørn, erklærede Hamas’ Premierminister, Ismail Haniyeh, at hans bevægelse havde planer om at etablere et militær-akademi for optræning og uddannelse af syvende og niende klassetrin. Målet, sagde han, er at forberede Palæstinensiske børn til Jihad mod den "Zionistiske enhed."

I en henvendelse til kadetterne erklærede Haniyeh: ”I er de fremtidige ledere. I vil føre jeres folk mod frihed og værdighed. Al-Futuwwa vil ende i sejr og befrielse af hele Palæstina.. "Fra Jordan-floden til Middelhavet."

Ikke overraskende har forældre i Gaza-striben ikke protesteret mod denne form for børnemishandling. Mange forældre synes i virkeligheden at kunne lide tanken om, at deres børn bliver trænet i, hvordan man håndterer sprængstoffer og forskellige typer våben.

Mere foruroligende er det, at kun få af de snesevis af Vestligt finansierede menneskerettighedsorganisationer, der opererer i Gaza-striben, har hævet deres stemmer imod Hamas’ misbrug af børn. Selv FN’s Børnefond [UNICEF], der blev skabt for at arbejde for børns rettigheder, overlevelse, udvikling og beskyttelse, har endnu ikke fordømt Hamas for at rekruttere skolebørn til sit militær-apparat.

Mange af Hamas’s børn vil uden tvivl blive sendt til fronten under de næste kampe mod Israel. Nogle vil også blive sendt på selvmordsmissioner mod den "Zionistiske fjende", mens andre vil blive forsynet med rifler og raketter, der skal anvendes mod Israelske mål.

Ved at forgifte skolebørns hjerter og sind opfostrer Hamas en hel generation af Palæstinensere til forherligelse af selvmordsbombere, Jihad og terrorisme.

Og dette sker på et tidspunkt, hvor nogle regeringer og ledere i Vesten taler om behovet for at genoplive fredsprocessen mellem Palæstinenserne og Israel - og på et tidspunkt, hvor Den Palæstinensiske Myndighed gør bestræbelser på at opnå enighed med Hamas.

Det er et spørgsmål, som Abbas er nødt til at stille sig selv, da han fortsætter med at søge enhed med Hamas; og Vesten kan også gøre klogt i at stille sig selv disse spørgsmål.