Er det Bibelen eller Koranen, der lyver om Isak og Israel?

[Paven kysser Koranen. Han spiller dobbeltspil, og
repræsenterer ikke Bibelens Gud]
Ivarfjeld.wordpress.com/
4. december 2011.

Er Allah, Israels Gud? Var Isak far til Jakob, eller var hans far Ismael? Sandheden skal gøre jer fri.

2 Mos 3:11:
”Moses sagde til Gud: »Hvem er jeg, at jeg skulle gå til Farao og føre Israelitterne ud af Egypten?«

Israelitterne er de 12 stammer af Jakob, søn af Isak. De var alle fjerne fætre til Ismael’s børnebørn. Ismael var stedsøn af Abraham, og blev født af den Egyptiske kvinde, Hagar, der var Abrahams tjenestepige. Ismaelitterne vil for altid være en stamme med en Egyptisk mor.

Siden Gud kaldte Israel ud af Ægypten, talte Han ikke til de Egyptiske børn af Hagar. Der var ingen grund til at sende Egypten ud af Egypten. Bibelen forklarer, at Josef, søn af Jakob, i radikal modsætning hertil blev solgt til Ismaeliterne og bragt ned til Egypten.

1 Mos 37:28:
”Nogle midjanitiske handelsmænd kom forbi. De trak Josef op af cisternen og solgte ham for tyve sekel sølv til ismaelitterne, som tog ham med til Egypten.”

Gud sagde ikke til Moses: "Bring Ismaelitterne ud af Egypten". Hvorfor skulle han sige det, når Ægypten var det land, de stammede fra?

Der var ingen forvirring om dette spørgsmål før i 650 e.Kr. Da påstod en Araber, at han havde fået den endelige åbenbaring fra Gud den Højeste, som annullerede den gamle viden om forskellen mellem Israelere og Ismaelitter.

Den mand, der fik denne åbenbaring, blev kaldt Muhammed. Hans budskab er nedskrevet i Koranen, og pludselig blev Isaks slægtslinie slettet. Abraham havde ikke en søn, der hed Isak. Koranen hævder, at Abraham kun havde én søn uden at nævne hans navn. I Arabiske og Islamiske traditioner er denne søn Ismael.

Dybest set var det, Muhammed fortalte Ismaelitterne, dette:
«Det er ikke Israelitterne, der er det udvalgte folk. Det er jer, Ismaelitterne. De mennesker, der hævder at være Jøder, må acceptere Allah eller dø."

Da Jøderne vendte hjem til deres forjættede land, gjorde Muslimerne naturligvis indsigelse, simpelthen fordi en Muslim får at vide, at han skal tro, at der aldrig kan være et forjættet land for nogen, der ikke underkaste sig Islam.

Enten er Koranen eller Bibelen en falsk bog. Begge kan simpelthen ikke være sandheden. Enten er Muhammed en falsk profet, eller de Jødiske skrifters forfattere har forfalsket sandheden. Og hvis Bibelen er løgn, er den Kristne tro ugyldig. Ligeledes står eller falder Islam med korrektheden af ​​Koranen.

Jeg tror, ​​at Koranen er løgn og Muhammed en falsk profet. Bibelen er Sandheden, og Jøderne er Gud den Højestes udvalgte folk.
---------------------------------------
Oversæt. Lj.