Europas holdning til Islam er surrealistisk og selvmorderisk.

Fra News that matters/
10. oktober 2013.

Jihad mod Kristendommen i Europa fortsætter, som den har gjort de sidste 1400 år.

Kronik: Af Raymond Ibrahim i Christian Post:

Da jeg for nyligt genlæste nogle gamle historiebøger om den århundredlange Jihad i Europa, forekom det mig, hvor uvidende det moderne Vesten er om sin egen fortid. Den historiske fortælling, der bliver formidlet i dag, har meget lidt lighed med virkeligheden.

Overvej et øjeblik nogle fakta:

Blot ti år efter fødslen af Islam i det syvende århundrede, brød Jihad ud i Arabien. Det, der i dag henkastet kaldes den ”Islamiske Verden”, udelader de tusinder af miles af gamle lande og civilisationer, der permanent blev erobret - herunder Marokko, Algeriet, Tunesien, Libyen, Egypten, Syrien, Irak, Iran og dele af Indien og Kina - meget af Europa blev også på et eller andet tidspunkt erobret ved Islams sværd.

Blandt andre nationer og territorier, der blev angrebet og/eller kom under Muslimsk herredømme er (med deres moderne navne og ikke i nogen bestemt rækkefølge): Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Sicilien, Schweiz, Østrig, Ungarn, Grækenland, Rusland, Polen, Bulgarien, Ukraine, Litauen, Rumænien, Albanien, Serbien, Armenien, Georgien, Kreta, Cypern, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Makedonien, Belarus, Malta, Sardinien, Moldova, Slovakiet, og Montenegro.

I 846 blev Rom besejret og Vatikanet skændet af Muslimske Arabiske rangribere; ca. 700 år senere, i 1453, blev Kristendommens anden store Basilika, ”Holy Wisdom” (eller Hagia Sophia) permanent erobret af Muslimske Tyrkere.

De få Europæiske regioner, der undslap direkte Islamisk besættelse på grund af, at de lå i det fjerne Nordvesten, omfatter Storbritannien, Skandinavien og Tyskland. Det betyder naturligvis ikke, at de ikke blev angrebet af Islam. I det yderste nordvestlige Europa, på Island, plejede de Kristne faktisk at beder til Gud om at frelse dem fra "Tyrkens terror." Denne frygt var ikke ubegrundet, da Muslimske røvere så sent som 1627 angreb den Kristne ø, tog firehundrede fanger og solgte dem på slavemarkederne i Algier.

Amerika undslap heller ikke. Et par år efter dannelsen af USA i 1800 blev Amerikanske handelsskibe i Middelhavet plyndret og deres sømænd taget som slaver af Muslimske røvere.

Ambassadøren for Tripoli forklarede Thomas Jefferson, at det er en Muslims "ret og pligt at føre krig mod dem [ikke - Muslimer], hvor de findes, og at gøre så mange, som de kan fange, til slaver."

Og deri ligger den store vanskelighed: Hvad enten det er i undervisningen på gymnasiet eller på en højere læreanstalt, eller det bliver portrætteret af Hollywood eller nyhedsmedierne, er den fremherskende historiske fortælling i dag, at Muslimer er de historiske "ofre" for "intolerante" Vestlige Kristne. Det er præcis, hvad en TV-person for nylig sagde til mig live på Fox News.

Så vi betaler prisen for at være et samfund uden historie: Nogle få år efter det Islamiske angreb 9/11 - blot det seneste i en århundredelang Jihad på Vesten – valgte Amerikanerne en mand med et Muslimsk navn og en Muslimsk arv til Præsident. Han bemyndiger åbenlyst den samme ideologi, som deres forfædre var dødsangste for, selvom de sidder der og ser deres fremtidige skade. USA’s Europæiske forfædre - der på et eller andet tidspunkt enten kæmpede imod eller blev erobret af Islam - må vende sig i deres grav.

Source: Christian Post

Kommentar:
Mennesker, der er velsignede, ønsker at alle andre mennesker også skal blive velsignede. Mennesker, der lider, ønsker at alle andre mennesker også skal lide.

Desuden har alle Islamiske nationer lidt på grund af en lille elite: Muslimer har lidt i 1.400 år, og der er ingen ende på elendigheden. Islam udvikler og eksporterer lidelser. Og ondskaben i Europa har ikke været langt bagefter ondskaben i den Islamiske verden.

I de sidste 100 år af Europæisk historie har vi set nogle af de største katastrofer til alle tider. Først Kommunisme, dernæst Fascisme og endelig Nazisme. Alle disse "ismer" har været støttende for Islam. Og de er det stadig. Deres fællesnævner har været had mod Jøder, og den frie Kristne Europæiske kulturarv.

Den velkendte Islamisk-Nazistiske sammenhæng er blevet erstattet af den Marxistisk-Islamiske sammenhæng. Mange socialdemokratiske partier i Europa har lært lig nul af historien, og undskylder den igangværende Jihad og massemord begået i navnet "Allah".

Adskillige gange har det rene barbari forsøgt at sætte en stopper for Kristendommen i Europa. Krigen er stadig i gang.