Armageddon står for døren.

Fra Prophecynewswatch.com/
3. juli 2014.

ISIS’ erobring af Irak leder til Jerusalem.

Efterhånden, som vi er vidne til ISIS brutale fremfærd i Irak, så tænk over dette: Denne Islamiske dødsmarch fører til Jerusalem. Resultatet af opfordringen til folk i den Arabiske verden, hvor omstyrtelse af utilfredsstillende ledere var på dagsordenen, bliver nu kapret af oprørske Jihad-terrorister.

Vi så det i Libyen med faldet af Gadhafi. Vi så det i Egypten, hvor Mubarak blev erstattet af Det Muslimske Broderskab, i dette tilfælde en Islamistisk bevægelse i eget regi. Vi ser det i Syrien, hvor folkets kampråb mod Assad har ført til en tilstrømning af Al-Qaida-lignende grupper, der kappes om dominansen. Nu er vi vidne til erobring af Irak af et ondt Islamisk terrorregime, imod hvilket Al-Qaida blegner.

”Den Islamiske stat i Irak” (ISIS) ledes af Abu Bakr al-Baghadi. Han har forvandlet et par små terrorceller til den mest brutale og dødbringende terrorgruppe på jorden. Barmhjertighed findes ikke i denne mands ordforråd. Abu Bakr tog hvervet, da Abu Omar al Baghdadi blev dræbt i en fælles Amerikansk-Irakiske operation i 2010. Al-Qaeda i Irak var under ledelse af Abu Musab al-Zarqawi, der i et brev til lederen af Al-Qaida i 2005, Ayman al-Zawahiri, opsatte en firetrins målsætning for Al-Qaeda i Irak:

1. Drive Amerika ud af Irak.

2. Oprette et Kalifat i Irak.

3. Bruge det som base til angreb på andre lande.

4. Angribe Israel.

Da både al-Zarqawi og al-Baghadi blev dræbt af Amerikanske styrker, så det ud som om, Al-Qaeda blev kraftigt reduceret i Irak, men Abu Bakr al-Baghadi reformerede den svækkede terrorgruppe ved at føre den i slaget samt finpudse fighternes træning og erfaring i Irak og Syrien, og ved brug af politisk kløgt at knytte den voksende gruppe til lokale og stammemæssige krav og interesser.

Den blev både en kampstyrke og en social velgører, der vandt de lokales hjerter og sind langs en blodig vej til sejr. Al-Qaidas al-Zarqawi absorberede gruppen al-Nusra Front i Syrien i sine rækker, og krævede deres lydighed. Han så den voksende trussel fra sit skjulested et sted i Afghanistan eller Pakistan, og kritiserede ISIS for ikke at koncentrere sig om Irak. Som svar slog det selvsikre ISIS tilbage, og sagde anklagende til Al-Qaida chefen: "Sheikh Osama (bin Laden) samlede alle Mujahedinere blot med ét ord, men I opdelte dem og rev dem fra hinanden."

ISIS har tiltrukket tusindvis af udenlandske krigere til sine rækker. Dette har både forøget dens magt og dens størrelse. Chokbølger, forårsaget af dens Irakiske blitzkrig i byerne Mosul, Tikrit og Fallujah, blev blot mødt med et hånligt svar fra ISIS.

"Kampen raser endnu ikke, men den vil komme til at rase i Baghdad og Karbala. Tag dit bælte på og vær klar", sagde de til den Irakiske leder, Nouri al-Maliki, som de foragteligt kaldte en "undertøjs-sælger."

Slaget om Irak foregår langs den sekteriske linje, hvor Sunni-ISIS, der repræsenterer størstedelen af Irakerne, udfordrer den Shia-Muslimske al-Maliki-regering. Al-Malikis afvisning af at tillade de Amerikanske styrker at blive i Irak var også klar nok, men ISIS’ sejre blev forstærket af det militære vakuum, der fulgte efter den Amerikanske tilbagetrækning fra Irak, og dette ansvar kan slås op på Obamas dør i Det Hvide Hus.

Obama’s selvudråbte udenrigspolitiske "resultater" er de Amerikanske tilbagetrækninger af tropper fra Irak, og at "Al-Qaeda er blevet kraftigt reduceret og er på flugt!" Disse to pralerier er nu vendt tilbage for at hjemsøge ham. Al-Qaeda er blevet til et større monster, der er ved at overtage Irak. Og hvad er Præsident Obamas respons?

"Vi har ikke ressourcerne. Lad de lokale ledere beskæftige sig med dem".

Dette er kortsigtet svaghed og farligt. Det blev understreget fredag den 13. juni, da Obama, der var blevet konfronteret med den forværrede situation i Irak, besluttede at rejse over hals og hoved til Californien til fundraising og noget golf. Amerika spildte blod og rigdomme i Irak, herunder 4.500 liv, 17 milliarder dollars til militærtræning af Irakiske styrker, og 15 milliarder dollars til militært udstyr. Nu er ISIS-terroristerne set køre rundt i de Amerikanske militære terrængående køretøjer.

USA's ambassade i Baghdad er den største Amerikanske ambassade på verdensplan. Den har 15.000 ansatte. Det ville være en fejltagelse at tro, at de ikke samlede efterretninger om det samlede Islamiske terrorstormangreb. Det gjorde de, og det tilflød det Amerikanske Udenrigsministerium og Det Hvide Hus i månedsvis. Ingen af disse organer har handlet efter disse efterretninger. Som en medarbejder fortalte Oberstløjtnant Ralph Peters:

"Vi kunne ikke overbevise Præsidenten om, at dette er alvorligt!"

Nu kunne Bagdad-ambassaden være under ild fra ISIS. Det ville få Benghazi til at fremstå som den rene barneleg. Og angrebet på Amerikanere vil ikke ende der. Abu Bakr al-Baghadi blev taget til fange, fængslet og derefter frigivet af USA i Irak, ligesom Obama for nyligt frigigav de fem øverste Al-Qaeda/Taliban fanger på Gitmo.

Amerika, og også andre, vil betale for begge disse tåbeligheder. Da Ken King, Kommandør ved Bucco Camp, blev beordret til at frigive al-Baghadi som en afskedssalut, stirrede ISIS-lederen vredt på King og sagde advarende:

"Jeg vil se dig i New York!"

I en mærkelig fordrejning af "min fjendes fjende er min ven" opfordrede Republikanerne til partnerskab med Iran for at forhindre ISIS i at at angribe Bagdad. Senator Lindsey Graham advarede om, at ISIS "i sidste ende vil marchere mod Jordan og Libanon. De kommer til at omstyrte Kongen af Jordan." Den uudtalte konsekvens er, at Israel vil blive den næste. ISIS pumper nu den Irakiske olie. Det tog en halv billion dollars, da de beslaglagdee Iraks centralbank i Mosul. Det gør dem til den rigeste terror-organisation i verden.

ISIS er undskyldende blevet kaldt for ekstrem for Al-Qaeda. Al-Baghadi bliver kronet som "den næste Bin Laden."

ISIS er skyld i rigtig mange massakrer i Syrien. De lader kroppene rådne op, så alle kan se det. De har halshugget en top-rivaliserende oprørskommandør og efterladt hovedet midt på torvet. ”Amnesty International” har opført et par af deres grusomheder i deres 18-siders rapport "Frygtens styre; ISIS-mishandling ved tilbageholdelse i det nordlige Syrien."

"De har gennemført hundredvis af henrettelser, halshugninger, og endog korsfæstelser i Mosul i Irak. De ødelægger alt, hvad der ikke er Islamisk, såsom den Assyriske Kirke i Mosul. Hundredvis er blevet slået ihjel for at være "vantro."

Hvis det Islamiske ISIS etablerer en permanent tilstedeværelse i Irak, ligesom Hizb'ollah har gjort det i Libanon og Hamas i Gaza, vil de styrke deres greb om Syrien. Når man ser på Israel fra Golan-højderne, er det meget oplagt at vende sin opmærksomhed mod det militært svage Libanon, der søger at fjerne det Shiitiske Hizb'ollah fra magten, overtage deres arsenal på hundrede tusinde raketter og tage kontrol over landet.

Fra sin nordlige højborg i Irak, Libanon og Syrien vil de være vendt mod Jordan med henblik på at afsætte eller dræbe den Hashemitiske Konge som indledning til at overtage hans land. Hvis USA, Egypten, og Saudi-Arabien ikke øjeblikkeligt bevæger sig for at styrke riget, vil Kong Abdullah blive udsat for livsfare, og ISIS vil få kontrol over Irak, Syrien, Libanon og Jordan i deres march mod et globalt Kalifat - 4. etape i deres oprindelige plan.

Israel rådes til at holde et skarpt øje med ISIS’ fremtidige bevægelser. De ønsker at angribe eller infiltrere Jordan via Syrien.

Hvem siger, at de radikale Palæstinensere og Islamisterne i Jordan ikke vil åbne portene for ISIS, ligesom de Syriske oprørere gjorde? Når det scenarie er opnået, vil Israel blive udsat for en truende og magtfuld terrorfjende, der hærger fra Rosh HaNikra i det nordlige Middelhavsområde til Mount Hermon i den nordøstlige del af Israel, farer fra Golanhøjderne og ned i Jordan-dalen til Det Døde- og Det Røde Hav i syd.

Med den uro, der er i Mellemøsten, hvor regimer falder, og nationer styrter, hvem siger da, at et sådant mareridt ikke er muligt, medmindre ISIS stoppes nu?

Read: http://www.prophecynewswatch.com/2014/July03/031.html#Lrg2x6OwwUQoQYkc.99
---------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: ISIS er allerede i Gaza.