Mon Israel stadig har dette syn?

Fra Israelnationalnews.com/
18. oktober 2007.

Israel advarer om, at Verdenskrig III kan være den Bibelske Gog/Magog krig.

Præsident George W. Bush fra USA sagde, at et nukleart Iran ville betyde Verdenskrig III. De Israelske nyhedsudsendelser indeholdt et Gog/Magog-kort over nationernes sandsynlige alliancer i denne potentielle konflikt.

Kanal 2 og kanal TV10 viste et verdenskort, der skitserede de grundlæggende alliancer for de to modsatrettede akser i en kommende Verdenskrig: På en måde fremmanede de hos mange seere associationer om Gog/Magog-profetierne. Gog/Magog-profetierne refererer til en stor Verdenskrig, der vil være centreret om Det Hellige Land og Jerusalem. De optræder første gang i Ezekiels (Yechezkel) bog.

På den ene side var Israel, USA, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. På den anden var Iran, Rusland, Kina, Syrien og Nordkorea.

USA's Præsident Bush sagde onsdag under en pressekonference, at hvis Iran får atomvåben, øger det risikoen for "Verdenskrig III."

"Hvis Iran får atomvåben, vil det være en alvorlig trussel mod verdensfreden," sagde Bush. "Jeg har sagt til folk, at hvis de er interesserede i at undgå Verdenskrig III, ser det ud til, at de burde være interesserede [i at forhindre et nukleart Iran]...Jeg tager truslen om et Iran med atomvåben meget alvorligt."

Den Russiske Præsident Vladimir Putin besøgte Iran i tirsdags, og kritiserede voldsomt USA's afvisning af at udelukke brugen af magt mod Irans nukleare projekt. "Ikke kun bør vi afvise brugen af magt, men også omtalen af magt som en mulighed," sagde han.

Rusland har blokeret hårdere FN-sanktioner i FN's Sikkerhedsråd, hvor de har vetoret. Den Russiske Præsident hævder, at der ingen beviser er for, at Iran er på jagt efter atomvåben, og ikke et fredeligt atomkraft-program.

Israels Udenrigsminister Tzipi Livni opfordrede på et pressemøde til en ny resolution fra Sikkerhedsrådet mod Iran, efter hendes møde i onsdags med USA's Udenrigsminister Condoleezza Rice. "Jeg tror, der er behov for en ny sikkerhedsrådsresolution," sagde hun til reporterne. "Før i tiden førte behovet for at få alle om bord - herunder Rusland og Kina - til nogle kompromiser vedrørende sanktionernes art. Jeg håber ikke, dette ville blive tilfældet denne gang."

Premierminister Ehud Olmert meddelte i onsdags en pludselig rejse til Moskva torsdag morgen, hvor han skulle mødes med Putin om Iran. Andre emner vil efter sigende være Ruslands fortsatte levering af våben til Syrien. Våbnene har fundet vej til forskellige terrorgrupper, der også har base der.