De hader Israel, men de hader Hizbollah endnu mere.

Fra News that matters
9. september 2013.

Abdullah Azzam Brigaden tog ansvaret for raketangrebet på Israel sidste torsdag.

Denne terrorgruppe trodser også Hizbollah med hensyn til opbakning af det Syriske regime, og gruppen, som er tilknyttet al-Qaeda, linkede til den raket, der blev affyret mod Eilat.

Ved skæbnens ironi er verdens-Jihad Sunni-elementer i Libanon i de seneste måneder blevet en fælles fjende for Israel og deres nemesis, det Shiitiske Hizbollah.

Source: Ynetnews.com

De radikale grupper har allerede taget sig af flere anslag mod Hizbollah. Det sidste var bil-bombningen af bevægelsens højborg i det sydlige Beirut kun nogle måneder efter det første raketangreb på det samme område i maj.

Aktiviteten i Libanon af verdens-Jihad er ikke et nyt fænomen. Så tidligt som i 2007 udkæmpede al-Qaeda tilknyttede Fatah-al-Islam-grupper blodige træfninger med den Libanesiske hær i Nahr al-Bared - en Palæstinensisk flygtningelejr i det nordlige Libanon - med et tab på flere hundrede.

Abdullah Azzam Brigaden er en radikal Sunni-gruppe, tilknyttet al-Qaeda grupper i hele Mellemøsten, og med udløbere i Egypten, Irak og andre områder i regionen.

Gruppen blev etableret i 2004, og opkaldt efter Sheikh Abdullah Azzam, en Palæstinenser, der menes at være en af grundlæggerne af gruppen Afghani-al-Qaed og læremester for den fremtidige al-Qaeda-leder, Osama bin-Laden.

Gruppen har en særskilt Palæstinensisk orientering, og er ansvarlige for attentaterne i Egypten og raketangreb mod Aqaba og Eilat. Dens tilstedeværelse i Libanon er blevet mere fremtrædende i de seneste år, efter den påtog sig ansvaret for flere raketter, affyret mod Israel fra det sydlige Libanon.

For omkring to måneder siden var byen Sidon skueplads for tilsvarende blodige skudvekslinger mellem den samme Jihad-gruppe og den fanatiske Salafi-Sheikh, Ahmad al-Asirs, mænd.

Fatah al-Islam, som stadig har rester i Palæstinensiske flygtningelejre i landet, har følgeskab af andre grupper såsom Libanesisk-Palæstinensisk Jund-al-Sham, der opererer i den Palæstinensiske flygtningelejr Ain al-Hilweh i Sidon, og Abdullah Azzam Brigaden, som hurtigt er ved at nå en fremtrædende position blandt det potpourri af grupper, der opererer i flygtningelejre i det sydlige Libanon, især med hensyn til angreb mod Israel

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
For at kunne forstå borgerkrigen i den Muslimske verden, er man nødt til at iagttage den Islamiske revolution i Iran. Den tolvte Imams herskende Islamiske Iranske sekt ønsker regionalt kaos i Mellemøsten, for til sidst at kunne ødelægge Israel. Først når den "Zionistiske fjende ” er besejret, vil den skjulte 12. Imam vende tilbage og redde verden.

Problemet for Ayatollahen i Iran har været, at sekulære Arabiske diktatorer ikke hader Israel nok til at deltage i den nuværende Islamiske Jihad for at ødelægge nationen. Og de sekulære Arabiske diktatorer er i vid udstrækning afhængig af de søvnige Sunni-Muslimer, der heller ikke arbejder på en erstatning for de nuværende verdslige regimer.

Så for at provokere det Sunni-Muslimske Islamiske arbejde med en aktion, har mindretallet af Shiaer angrebet Sunni-Muslimer, og endog reduceret deres Moskéer til murbrokker.

Det første skridt i den Sunni-Islamiske bevægelse har været gengældelse og hævn mod Shia-Muslimer, som vi ser det i Syrien. Sunni-Salafi-Muslimer bombede endog Hizbollahs højborge i Libanon.

Salm 69:5:
”De, der hader mig uden grund, er flere end hårene på mit hoved; mange vil gøre det af med mig, med urette er de mine fjender. Det, jeg ikke har røvet, skal jeg alligevel levere tilbage.”

Den anden fase i denne "hellige krig" vil være et forsøg på at skabe fred mellem de radikaliserede Sunni-Muslimske militærstyrker og deres Shia-fjender. Melodien vil være: "Hvorfor dræber vi hinandens, skønt vi snarere burde stå sammen i kampen mod de rigtige fjender af Islam?" Og den rigtige fjende af Islam er "Zionisterne" og deres tilhængere?

Den tredje fase vil være forsoning om dette princip med USA, EU og FN som nogen af sponsorerne. De vil alle være enige om, at hvis man gør en ende på Zionismen, vil der ikke blot bliver fred i Mellemøsten, men man kan også se en ende på den militære fjendtlighed imellem den Islamiske verden og den Vestlige civilisation.

Alt dette er naturligvis forkert, og det vil ikke føre til "fred". Det vil snarere kunne planlægge den endelige krig mellem Bibelens Gud og en oprørsk menneskehed - resultatet af en massiv ondskab. Og denne ultimative krig vil blive udkæmpet knap 50 kilometer vest for Damaskus. Krigen vil blive kort, og den vil blive en ægte opvisning af Guds suveræne magt og retfærdige handlinger.

Slaget vil finde sted på markerne lige nedenfor Golanhøjderne. Brug blot ”Goggle Maps” til at finde Armageddons marker.