At genopbygge Babylon: En kamp mellem Bibelens Gud og Hans fjender.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
26. april 2009.
Genudlagt 27. maj 2012.


Saddam Hussein begik mange fejl. Da han begyndte at bygge et palads i det gamle Babylon i 1985, begik han en dødssynd. Hvorfor? Bibelens Gud siger, at det gamle Babylon aldrig skal genopbygges.

Jer 50:13:
”Fordi Herren er vred, skal ingen bo der, det hele bliver en ødemark. Alle, der kommer forbi, gyser over Babylon og pifter hånligt over alle dens sår.”

Hvis Allah’s tjenere kunne magte at genopbygge Babylon, var disse profetiske ord falske, og Israels Gud ville så vise sig at være en falsk Gud.

Saddam Hussein brugte over 500 millioner dollars i sit forsøg på at rekonstruere byen og bygge en moderne residens på ruinerne af Nebukadnesar’s palads. I dag pumper UNESCO millioner af dollars i Babylon og flere andre historiske steder i Irak.

Hvad har de profetiske bøger i Bibelen at sige om dette genopbygnings-projekt? Burde Saddam have forsøgt at genopbygge det gamle Babylon?

Esaj 48,20:
”Drag ud af Babylon, flygt fra kaldæerne! Fortæl det med jubel, forkynd det, bring bud om det til jordens ender! Sig: »Herren har løskøbt sin tjener Jakob.«

Saddam burde ikke have affyret raketter imod Israel (sønner og døtre af Jacob) under den første Golfkrig i 1991. Han skulle også være flygtet fra Babylon, en by, der forbandede sig selv ved at forfølge de landflygtige Jøder i 586 f.Kr. Babylon var befolket af mennesker, som var skyldige i at ødelægge Jerusalem og nedbrænde det første tempel - Kong Salomo’s tempel.

Jer 50:13:
”Fordi Herren er vred, skal ingen bo der, det hele bliver en ødemark. Alle, der kommer forbi, gyser over Babylon og pifter hånligt over alle dens sår.”

Da den Amerikanske hær invaderede Bagdad i april 2003, plyndrede Irakerne Bagdad Museum. Mere end 30.000 billeder, ikoner og kulturgenstande fra den gamle Babylonske kultur forsvandt. Andre blev ødelagt af røverne, og blev fundet smadret på gulvet i museet eller på jorden udenfor.

Jer 50:2:
”Fortæl det blandt folkene, forkynd det, rejs banner og forkynd det, læg ikke skjul på noget! Sig: Babylon er indtaget! Bel er blevet til skamme, Marduk grebet af rædsel; dens gudebilleder er blevet til skamme, møgguderne grebet af rædsel.”

Mange af disse billeder og ikoner var planlagt flyttet til et nyt museum i det genopbyggede Babylon. Det nåede ikonerne aldrig. Bibelens Gud anvendte sandsynligvis ikke George W. Bush (manden i vognen) til andre formål end at invadere Irak og gøre en ende på dette sataniske forsøg på at genopbygge Babylon.

Esaj 21:9:
”Se, nu kommer mænd på vogne med heste spændt for.« Så råber han: »Faldet, ja, faldet er Babylon, alle dens gudebilleder ligger knust på jorden.«

De Babyloniske billeder og ikoner kom aldrig fra Bagdad Museum til Babylon, ligesom profeten Esajas havde forudsagt det.

Den Amerikanske hær har bygget en militærbase ved reetableringsstrukturerne i det gamle Babylon, hvilket gør det umuligt at bo der.

Hvis der nogensinde bliver en krig mellem Iran og USA, vil den Iranske regering være nødt til at ødelægge denne base, da den er placeret ved den Iransk/Irakiske grænse. Den Iranske præsident, Amadinejad, er medlem af en Islamisk messiansk kult, der mener, at de er nødt til at genopbygge Babylon og ødelægge Israel, før den 12. Imam kan vende tilbage som "verdens Frelser".

Jer 51:37:
”Babylon skal blive til stendynger, bolig for sjakaler, en ødemark, man pifter hånligt ad, et sted, hvor ingen kan bo.”

Saddam blev hængt for sin kamp mod Bibelens Gud. Amadinejad skal heller ikke blive i stand til at genopbygge det gamle Babylon. Den 12. Imam er en falsk messias. De, der er hans tjenere, står over for en tragisk afslutning.