Rammer katastrofen Amerika, når de presser Israel?

Fra Jewsnews.co.il/
14. januar 2014.
Reprise.
(Som pdf-fil til udskrift her)

”Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes." 1 Mos 12:3.

1. 1991 30. oktober – Oslo-aftalen:
Præsident George H. Bush promoverede og underskrev stolt den berygtede Oslo-aftale på fredskonferencen i Madrid 30. oktober 1991. Oslo-aftalen var en aftale om "Land for fred", der krævede, at Israel tildelte Palæstinensiske mordere og terrorister jord til gengæld for fred. Det perverse Oslo-tilbud var enkelt: Giv os jeres jord, og vi vil holde op med at dræbe jer.

31. oktober 1991– den næste dag – ramte ”The Perfect Storm.”
En meget sjælden, kæmpe storm begyndte i det nordlige Atlanterhav, bevægede sig fra øst til vest (forkert retning for storme at bevæge sig i ). Denne storm var så usædvanlig og i strid med "Moder Natur", at den blev udødeliggjort i bogen ”The Perfekt Storm” af Sebastian Jünger, og senere i en populær film.

Amazon siger om bogen ”The Perfect Storm”: "Meteorologerne kaldte den storm, der ramte Nordamerikas østkyst i oktober 1991, en "Perfekt Storm" på grund af den sjældne kombination af faktorer, der havde skabt den. For alle andre var det et perfekt helvede. I bogen: ”The Perfect Storm” fremtryller forfatteren Sebastian Jünger de vejrforhold for læseren, der skabte "århundredets storm", og den indvirkning, stormen havde på mange af de mennesker, der blev fanget i den."

Det er interessant, at et af de første steder, ”The Perfect Storm” ramte, var Kennebunkport, Maine. Bølger, der var over 30 fod, nedrev – gæt hvis hjem – præsident George H. Bush, initiativtageren til Oslo-aftalen.

2. Den anden massive "tilfældighed"...
23. august 1992:
Et år senere tog præsident Bush bogstaveligt talt stumperne op fra Oslo, og forsøgte at røve Israel igen. Ved et møde i Washington DC forsøgte Bush og hans stab igen at "sælge" den fiktive Madrid-aftale: "Land for fred".

23. august – den samme dag - besøgte orkanen Andrew Florida.
Orkanen Andrew buldrede og bragede i Florida. Andrew forårsagede for over 30 milliarder dollars skader, samtidig med at den ødelagde over 180.000 hjem. På det tidspunkt var Andrew den værste naturkatastrofe, der nogensinde havde ramt Amerika.

3... en ny "tilfældighed"
16. januar 1994:
Præsident Bill Clinton mødtes med terroristen og Israel haderen, Syriens præsident Hafez el-Assad, i Genève. De drøftede en fredsaftale med Israel, der omfattede, at Israel opgav Golanhøjderne.

17. januar 1994 – mindre end 24 timer efter – var der et jordskælv på 6,9 i Californien.
Efter mindre end 24 timer rystede et kraftfuldt jordskælv på 6,9 det sydlige Californien. Dette mystiske skælv, der var centreret i Northridge, er den andet mest ødelæggende naturkatastrofer, der har ramt USA, efter orkanen Andrew.

4. En katastrofe af en anden art, men ligeså destruktiv... Rigsretssag.
21. januar 1998:
Israels Premierminister Benjamin Netanyahu mødtes med præsident Clinton i Det Hvide Hus og blev modtaget koldt. Clinton og Udenrigsminister Madeleine Albrights nægtede at spise frokost med ham.

21. januar 1998 – samme dag – brød Monica Lewinsky-skandalen ud.
Efter Clintons afvisning af Israels Premierminister Benjamin Netanyahu brød senere samme dag Monica Lewinsky-skandalen ud. Den ødelagde Clintons præsidentskab og resulterede i hans rigsretssag.

5. Den 28. september 1998:
Udenrigsminister Madeleine Albright afsluttede de endelige detaljer om en aftale, som krævede, at Israel skulle overgive 13 procent af Yesha (Juda og Samaria). Præsident Bill Clinton mødtes med Yasser Arafat og Netanyahu i Det Hvide Hus for at færdiggøre en ny svindel om "Land for Fred" i Israel. Arafat henvendte sig senere til De Forenede Nationer og erklærede i maj 1999 en uafhængig Palæstinensisk stat.

28. september 1998 - samme dag – ramte orkanen George Golfkysten.
Orkanen George ramte Golfkysten med en storm på 110 mph og vindstød på op til 175 mph. Orkanen ramte kysten og gik så i stå, indtil aftalen blev færdiggjort, og Arafat henvendte sig til FN. Så ramte den og forårsagede for 1 milliard dollars skader. Nøjagtig på det tidspunkt, da Arafat forlod USA, begynder stormen at tage af.

6. Nummer seks på listen over "tilfældigheder"...
15. oktober 1998:
Arafat og Netanyahu mødtes ved WyeRiver Plantage i Maryland. Drøftelserne var planlagt til at vare fem dage med fokus på, at Israel skulle opgiver 13 procent af Yesha. Drøftelserne blev udvidet, og de blev afrundet den 23. oktober.

17. oktober 1998 - to dage senere – ramte tornadoer Texas.
Den 17. oktober ramte voldsomme storme og tornadoer det sydlige Texas. Området San Antonio blev oversvømmet af regn. Regnen og oversvømmelserne i Texas fortsatte indtil 22. oktober og aftog derefter. Oversvømmelserne hærgede 25 procent af Texas og efterlod skader for en milliard dollars. Den 21. oktober erklærede Clinton dette afsnit af Texas for et større katastrofeområde.

7. Nummer 7 var en finansiel katastrofe... (den tredje værste dag i økonomiens historie)
30. november 1998:
Arafat ankom til Washington for igen at mødes med Præsident Clinton for at rejse penge til en Palæstinensisk stat med Jerusalem som hovedstad. I alt 42 andre nationer var repræsenteret i Washington. Alle nationer indvilligede i at give Arafat 3 milliarder dollars i støtte. Clinton lovede 400 millioner dollars, og de Europæiske nationer 1,7 milliarder dollars.

30. november 1998 - samme dag - økonomisk katastrofe.
Dow Jone’s gennemsnit faldt 216 point, og den 1. december havde det Europæiske Fællesmarked sin tredje værste dag i historien. Hundreder milliarder af markedsværdier udslettedes i USA og Europa.

8. Ottende... "tilfældighed"
12. december 1998.
Præsident Clinton ankom til den sektion i Israel, der var Palæstinensisk kontrolleret, for at drøfte fiaskoen for "Land for Fred".

12. december 1998 - samme dag - Clinton stilles for en Rigsret.
Repræsentanternes Hus stemte for fire punkter i en rigsretssag mod Præsident Clinton.

9. Niende… "tilfældighed".
3. maj 1999:
Yasser Arafat planlagde en pressekonference for at annoncere en Palæstinensisk stat med Jerusalem som hovedstad.

3. maj 1999 - samme dag - kraftige storme i Oklahoma og Kansas.
Det kraftigste tornadosystem, der nogensinde havde ramt USA, piskede gennem Oklahoma og Kansas. Stormene blev fastsat til 316 mph, den største hastighed, der nogensinde er registreret. Arafat udsatte sin meddelelse til december 1999 på begæring fra kammerat Præsident Clinton. I sit brev til Arafat roste og opmuntrede Clinton Arafat for hans "ambitioner for sit eget land."

10. Den tiende… "tilfældighed"
8. juni 2001:
Præsident George W. Bush sendte sin sekretær, Tenet, til Jerusalem for at promovere sin "Køreplan for Fred" - fortsættelsen af den fejlslagne Oslo-aftale.

8. juni 2001 - samme dag – den tropiske storm Allison ramte Texas.
Den tropiske storm Allison ramte Texas - Præsident George W. Bush’s hjemland. Allison forårsagede for mere end 7 milliarder dollars skader, og lukkede George Bush’s lufthavn i to dage. Allison fortsatte i fem lange dage. Da Tenet forlod Jerusalem, aftog Allison.

11. 23. august 2005.
Dette var en af de tristeste dage, eftersom jeg iagttog og hørte Jøder, der blev fordrevet fra deres hjem, der lå på de smukkeste steder... Gush Katif var paradisisk. Og det blev ødelagt af dem, der overtog det.

Israel afsluttede evakueringen af Gaza-striben og gav det til Palæstinenserne. Evakuering af Gaza-striben stammede direkte fra Præsident Bush's "Køreplan for Fred."

Udryddelsen var en ny "tilfældighed"... Her fortælles, hvordan en Amerikaner så på stormen...

23. august 2005 – samme dag – den tropiske storm Katrina.
Den 23. august dukkede der langsomt en lille, ubetydelig tropisk storm op i Atlanterhavet syd for Bahamas. Den blev kaldt Katrina. I begyndelsen erklærede meteorologerne, at USA intet havde at frygte. Katrina gav nogle slag, men computer-prognoserne sagde, at Katrina var drevet roligt sammen i Atlanterhavet. På trods af computerne, vendte Katrina mod sydøst, strejfede den sydlige spids af Florida, og tog derefter hævn med en uventet drejning til den varme Golf. Meteorologer, der sporede Katrinas usædvanlige bane, stemplede Katrina som en af historiens mest bizarre orkaner.

29. august 2005 - orkanen Katrina rammer New Orleans.
Katrina styrede direkte mod New Orleans, og udnyttede hvert øjeblik sin dødbringende styrke. Den blev bogstaveligt talt optegnet som en vindstyrke "udenfor skalaen" mandag den 29. august. Nationen så med rædsel, at den dødbringende Katrina ramte og slagtede den skrøbelige Golfkyst. Den destruktive Katrina efterlod sig smukke hjem som bunker af værdiløst bras. Den dødbringende Katrina kastede kroppe som strøelse langs motorvejen.

Da Katrina sluttede sin dødelige mission, led Amerika under den værste katastrofe i sin historiske tid. Da jeg så, at tusinder af hjem var ødelagt, blev mine tanker ved med at gå tilbage til de Amerikanske bulldozere, der ødelagde de Jødiske hjem i Gaza-striben. Da jeg så tusinder og atter tusinder af USA's borgere, der var blevet evakueret fra deres jord, kunne jeg ikke lade være med at tænke på det Jødiske folks gråd, da de bogstaveligt talt tiggede om at få lov til at blive boende på deres jord. Men det Jødiske folk fandt ingen nåde i Amerika.

Uden nåde…”bulldozede” Katrina titusinder af boliger fuldstændigt. Og Katrina ”evakuerede” totalt den berømte by New Orleans. Hundredtusinder var hjemløse, hjælpeløse og uden håb. Den største fortrængning af Amerikanske borgere i historien opstod. Over 10.000 mennesker skønnedes døde. Over 400.000 arbejdspladser blev udslettet. Præsident Bush anmodede om 50 milliarder dollars fra Kongressen til den første runde af Katrinas dyre regning. Skønsmæssigt var Katrinas endelige regning på over 150 milliarder dollars.

De fleste reportere beskrev eftervirkningerne af New Orleans som værre end noget, de nogensinde havde set.

Kunne det muligvis være sandt, hvad der står skrevet?
Våger Herren virkelig over HANS eget lille Land...

"De siger: Lad os udslette dem som folk, så Israels navn ikke nævnes mere… Som ilden sætter skoven i brand, som flammen antænder bjergene, skal du forfølge dem med din storm og forfærde dem med din hvirvelvind.” Salm 83:5,15-16.