Jorden i krise: Er planeten på randen af en nedsmeltning?

Fra Theextinctionprotocol.wordpress.com/
5. januar 2013.
(Som pdf-fil her)

5. Januar 2013 - PLANETEN – Betingelserne på planeten forværres fortsat, navnlig med hensyn til de mere udtalte klimatiske ekstremer, der ses på tværs af halvkuglerne, samt antallet af vulkaner, der nu konstant kommer i udbrud. Planeten undergår en dynamisk ændring, hvorved vi ser begyndende bevis for, at den fysiske dynamik på planeten bevæger sig hen imod et spektrum af større ustabilitet. Dette sker, efterhånden som planetens magnetfelt fortsat aftager i styrke.

Dette tyder på, at vi har passeret rubicon (tilbagevendelse er udelukket) i denne interne proces med et geologisk skifte, der er frembragt ved et anomalistisk udsving i det termiske forløb i planetens ydre kerne. Derfor er ændringerne nu ensartede, og denne jordforandring kan generere hændelser, som vil påvirke hele planeten. Vi havde et jordskælv, der målte 4,6, i Falcon, Venezuela den 4. januar 2013, og jordskælvet blev straks efterfulgt af et jordskælv, der målte 4,3, i Ceramhavet og et, der målte 4,9, i Halmahera, Indonesien. Punkterne på kloden er på den nøjagtig modsatrettede side af planeten. Vi kalder det en ”antipodal tangens”.

Vi havde et jordskælv, der målte 5,1, på Mid-Indian-højderyggen den 5. januar. Det blev fulgt ca. 4,5 timer senere af et jordskælv på 7,5 nær det antipodale punkt i Cascadian-forkastningen i det Sydøstlige Alaska. Hvad, det betyder, er, at hele planeten nu er begyndt at give resonans på denne forhøjede seismiske tilstand. Bibelen profeterer i Esajas 24:20, at der vil komme et tidspunkt i den nærmeste fremtid, hvor jorden vil vakle frem og tilbage som en drukkenbolt. Dette er en tilstand med seismisk resonans som følge af virkningen af meget store grupper af jordskælv, eller det, vi i geologien kalder en jordskælvs-storm.

Dårligt nyt: I April 2012 advarede førende jordskælvs-eksperter i ”Croatian Times” om, at planeten kunne være ved at revne efter en række massive skælv i løbet af bare 48 timer. Eksperten, Gheorghe Marmureanu fra ”Rumania’s National Institute for Earth Physics”, siger, at 39 skælv ramte Globen inden for to dage i april. Serien startede med to massive skælv i Indonesien, der målte 8,6 og 8,2 på Richterskalaen, hurtigt efterfulgt af tre, der kun var en smule mindre, i Mexico inden for få timer.

"Der er ingen tvivl om, at noget er alvorligt galt. Der har været for mange kraftige jordskælv," siger Marmureanu. Han tilføjer: "Skælvene er en overraskelse, der ikke let kan forklares via den aktuelle videnskabelige viden. Med hensyn til det Indonesiske skælv f.eks. skulle der statistisk set være et så stort jordskælv i denne del af Asien hvert 500 år. Siden 2004 har der imidlertid allerede været tre skælv med en størrelsesorden på over 8, hvilket ikke er normalt." I September i 2012 sagde forskere, at den Indo-Australske plade nær Indonesien var i den tidlige fase af sammenbrud.1

Moralsk degeneration: Og det er ikke bare en fysisk krise, planeten lider under. Civilisationen som helhed synes at være på randen af forfald. Vi oplever den samme stigning i vold i etniske stridigheder og moralsk degeneration, som plagede Rom før imperiet begyndte at forfalde.

En næsten endeløs blodig borgerkrig fortsætter i Syrien. Den har krævet næsten 60.000 mennesker livet. Økonomisk modgang, høj arbejdsløshed, spareforanstaltninger og knusende gælds-belastninger plager mange lande, herunder verdens tre største økonomier: USA, Kina og Japan. Masse-skydninger ser ud til at være i stigning i US. Vold er blevet pandemisk i mange regioner i verden fra Kina til Brasilien, og våbensalget fortsætter med at sætte rekord i USA.

Netop i denne uge blev en sergent i Saudi-Arabien’s luftvåben fængslet i Las Vegas, anklaget for at han trak en dreng ind på et hotelværelse og overfaldt ham seksuelt om morgenen efter det store Nytårsaftens fyrværkeri’s ekstravagance i syndens by.

Mazen Alotaibi på 23 står over for anklager, herunder bortførelse, seksuelt overgreb på en mindreårig og kriminalitet.2 Bande-voldtægt og vold mod kvinder forekommer jævnligt i hele Indien, Afghanistan og mange regioner i Afrika, hvor kvinder har meget lidt eller næsten ingen rettigheder i de mandsdominerede samfund. Nogle af de tilfælde, der kommer fra Indien, fortæller om rene rædsler.

En universitetsstuderende og hendes mandlige vens lidelser, da de brutalt blev overfaldet i en bus i Indiens hovedstad, endte ikke, efter at kvinden blev voldtaget af en bande og begge brutalt blev slået i 2 1/2 time den 16. december 2012 i New Delhi. Smidt nøgne ved en vejside stødte parret på chokerende apati fra de forbipasserende, der kun værdigede dem overfladiske blikke.

Politiet diskuterede jurisdiktion i 30 minutter, før de bragte dem til et hospital, hvor manden ingen behandling fik, mens han sad uden tøj på gulvet i timer, berettede vennen i et tv-interview. Hvis du tror, det var en isoleret episode, så overvej det faktum, at 25 tilfælde af voldtægtsforsøg blev rapporteret i Indien i samme uge som episoden i New Delhi.3

  References: 1, 2, 3, 4