Nazistisk slagter præsenteret af Vatikanet som "Jøde-frelser".

Fra News that matters
22. juni 2013.

Giovanni Palatucci blev præsenteret som en Italiensk Schindler og for Vatikanet som en mulig helgen. Nu er han afsløret som Nazistisk kollaboratør.

Han er blevet kaldt den Italienske Schindler, som hjalp med at redde 5.000 Jøder under Holocaust.

Giovanni Palatucci, tjenestemand i politiet under krigen, er blevet hædret i Israel, New York og Italien, hvor torve og promenader er opkaldt til hans ære, og i Vatikanet, hvor Pave Johannes Paul II erklærede ham som martyr - et skridt mod en mulig helgenkåring.

Det viser sig, siger Dr. Indrimi, som koordinerede undersøgelsen, at Fiume kun havde 500 Jøder i 1943, og at de fleste af dem — 412, eller omkring 80 procent — endte i Auschwitz, en højere procentdel end i nogen anden Italiensk by.

Undersøgelsen af Palatucci viste, at han nok ikke blev politimester, men adjungeret som Deputeret Kommissær med ansvar for håndhævelse af det Fascistiske Italiens racistiske love. Hvad mere er, så var hans udvisning til Dachau i 1944 ikke relateret til redning af Jøder, men til Tyske beskyldninger om underslæb og forræderi, idet han overgav planerne for Fiumes uafhængighed i efterkrigstiden til Briterne.

”The New York Times” rapporterer, at denne alternative version af Palatuccis liv gav internationale overskrifter tidligere på måneden, efter Centro Primo Levi sendte et brev til De Forenede Staters ”Holocaust Memorial Museum” i Washington, hvori de blev underrettet om, at en udstilling indeholdt unøjagtigheder om Palatucci.

Ifølge ”The Times” opsummerede dette brev Centros undersøgelse — indsamlet ved hjælp af mere end et dusin lærde, der havde gennemset hundredvis af dokumenter — og bad museet om at fjerne Palatucci fra udstillingen.

Igennem årene er Palatucci blevet hædret posthumt af New York City, erklæret for martyr af Pave Johannes Paul II, tildelt en pris med hans navn af ”Anti-Defamation League” og står på listen over Holocaust-helte i Israel’s ”Righteous Among the Nations”. Men i kølvandet på de nyligt rapporterede oplysninger har flere organisationer sagt, at de vil foretage deres egne undersøgelser.

Yad Vashem, Israels Holocaust-mindesmærke, som havde Palatucci på deres liste blandt "Righteous Among the Nations”, vil ifølge ”The Times” undersøge forskningen.

Vatikanets talsmand, Rev. Federico Lombardi, sagde til avisen, at Den Katolske Kirke også ser på sagen.

Source: New York Times og The Huffington Post

Kommentar:
Det bedrageri, der er kædet sammen med Giovanni Palatucci, er blevet hyldet af Vatikanet. Pavedømmet har et desperat behov for, at en af deres egne erklæres som en "retfærdig ikke-jøde".

Uden nogen optegnelser over Romerske Katolikker, der var imod Fascisterne for at redde Jøderne, ville det ikke være muligt at kåre Hitlers Pave til helgen: Pave Pius XII ville ikke blive erklæret for at være i himmelen og én, der gjorde mirakler i kirken.

Sandheden er, at både Benito Mussolini og Adolf Hitler var Katolikker. De skabte en "fredsaftale" med Vatikanet, således at pogromerne kunne fortsætte uden indblanding fra præster og biskopper.


Hvis man ser tilbage i moderne historie, vil man finde det endnu mere spændende at se, at Vatikanet blev givet til Paven af Fascisterne.

I 1929 gav Mussolini Vatikanstaten til Paven. Til gengæld "accepterede" Paven, at Romersk Katolicisme blev den nye statsreligion i Italien.

Er du stadig medlem af denne "kirke"? Den har de Fascistiske ledere i Italien som sine tilhængere og bidragydere?

Åb 18:1-4:
”Derefter så jeg en anden engel stige ned fra himlen med stor magt, og jorden oplystes af dens glans. Den råbte med kraftig røst: Faldet, ja, faldet er det store Babylon, det er blevet bolig for dæmoner, skjul for alle urene ånder, skjul for alle urene fugle og skjul for alle urene og afskyelige dyr. For alle folkeslag har drukket af hendes utugts harmes vin, jordens konger har bedrevet utugt med hende, og jordens købmænd er blevet rige af hendes overdådige vellevned.”

En advarsel om at undslippe Babylons dom:
”Og jeg hørte en anden røst fra himlen sige: Drag ud fra hende, mit folk, for ikke at deltage i hendes synder og blive ramt af hendes plager.”

Løb for livet, og bed Jesus Messias om nåde.