Al-Qaida er i live og har det godt - klar til at angribe Vesten.

Fra Wnd.com/
18. februar 2012.
Af Af Reza Kahlili.

Træningslejre i Iran forbereder terrorister til vold.
Via en aftale mellem al-Qaida og det Islamiske regime er tre lejre blevet etableret i Iran til uddannelse af terrorister, har WND erfaret.

Al-Qaida-medlemmer bliver uddannet til at angribe NATO-styrkerne i Afghanistan og samarbejder med det Islamiske regime om terrorhandlinger mod Israel, USA og nogle Europæiske lande, ifølge en kilde i den Revolutionære Gardes efterretningstjeneste.

Lejrene ligger i Sistan- og Baluchistan-provinserne i Iran på grænsen til Pakistan. Her bliver al-Qaida-medlemmer uddannet i terrorisme og guerilla-krigsførelse.

Al-Qaida-medlemmer går ind i Iran - under påskud af at udføre handel - gennem lokale basarer langs den Pakistansk-Iranske grænse, siger kilden. Efter endt kursus får hvert al-Qaida medlem det, der svarende til 12.000 $ som påskønnelse for deres deltagelse og yderligere samarbejde med regimets Quds Forces.

Tre uddannelses-baser er blevet oprettet:
• Revolutionsgarde-basen på 763. infanteridivision, tæt på lufthavnen og nær Azadi-pladsen i byen Zahedan. Den er udstyret med en enhed til fremstilling af bomber og sprængstoffer.
• Zaboli, en lejr bygget i ørkenen nær byen Zabol. Den har et barskt 45-dages træningsprogram.
• Det tredje sted er sydligt i byen Nikshahr, der for nyligt blev omdannet til en form for hospital. Det er ikke klart, hvilken slags aktivitet, der optræder der.

Ifølge kilden har Pakistan samarbejdet med Iran om uddannelse af terrorister i langt over et årti. Han siger, at embedsmænd fra det Pakistanske konsulat rutinemæssigt overværer træningen overalt i 763. infanteridivision.

Som rapporteret af WND den 18. december påtog Ayatollah Ali Khamenei, Irans øverste leder, sig en større rolle i terrorbevægelsen efter Osama bin Ladens død. Han har holdt møder med al-Qaida-chefer, herunder bin Ladens efterfølger, Ayman al-Zawahiri, og Adam Yahiye Gadahn, den Amerikaner, der laver videoer til al-Qaida, for at koordinere terrorangreb i Frankrig og Tyskland. Efter møder i Tehran i december mødtes medlemmer af regimets Quds Forces med al-Qaeda-agenter i Pakistan for at færdiggøre terror-sammensværgelserne.

To Quds Forces-chefer, oberst Hamidreza Monfared og oberst Ebrahim Tanabandeh, fører tilsyn med uddannelsen, siger kilden. Før de blev overført til uddannelsesstederne, gjorde de tjeneste i Afghanistan, Pakistan og Saudi-Arabien, og var involveret i planerne om at sprænge broen, der forbinder Bahrain med Saudi-Arabien. Plottet blev forpurret, da en terrorist-celle blev afsløret i slutningen af 2011.

Ifølge kilden røbede Monfared i et privat møde med andre højtstående officerer, at lederen af 1996-bombningen af Khobar Towers i Saudi-Arabien var Guard-Kommandør, Jafar Sefri, som engang fungerede som bindeled mellem Revolutionsgarden og Sadr Monfareds styrker i Irak. I Khobar-bombningen brugte Sefri al-Qaeda-agenter.

Den 25. juni 1996 dræbte en bil-bombe 19 Amerikanske soldater og sårede næsten 500 andre af mange forskellige nationaliteter. Efter en langvarig undersøgelse konkluderede FBI, at Iran var involveret i angrebet.

Kilden sagde, at en anden Guard-Kommandør, Abass Agha Zamani, var medvirkende til Khobar-bombningen. Han arrangerede overførselen af midler og sprængstoffer til missionen.

Med tilnavnet Abu Sharif, var Zamani en nøglefigur i dannelsen af Revolutionsgarden tidligt efter den Islamiske revolution. På et tidspunkt arbejdede han som Irans ambassadør i Pakistan.

En anden figur, Mohammad Faghir Gomshadzehi, er aktiv i overførsel af eksplosivstoffer til Pakistan fra grænse-landsbyer. Men kilden mener, aktiviteten ligger uden for Pakistans og Irans aftale og bliver gjort uden Pakistanernes viden.

Kilden nævnte fem andre Guard-Kommandanter, der er involveret i uddannelse af al-Qaeda-medlemmer: Capt Hassan Tanabandeh, Lt Ejdar Hashemi, Lt Mohammad Hassan Nik Pey, Lt Rasool Assadollahi og løjtnant Kamal Ahmadi.

Khamenei har gentagne gange advaret USA om, at hvis der udbryder en krig, vil Iran ikke blot ødelægge Israel, men det vil også angribe USA-hjemlandet. Kilden siger, at regimet gennem sine terroristiske stedfortrædere, Hizbollah og al-Qaida, forbereder terrorangreb for at destabilisere Vesten, hvis sanktionerne bliver uudholdelige for regimet, eller hvis en militær-konfrontation finder sted på grund af dets ulovlige atomprogram.

Read more at http://www.wnd.com/2013/02/al-qaida-alive-and-well-ready-to-attack-west/#tGwDkUX0l7bEl8vL.99
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reza Kahlili, author of the award-winning book "A Time to Betray," served in CIA Directorate of Operations, as a spy in the Iranian Revolutionary Guard, counterterrorism expert; currently serves on the Task Force on National and Homeland Security, an advisory board to Congress and the advisory board of the Foundation for Democracy in Iran (FDI). He regularly appears in national and international media as an expert on Iran and counterterrorism in the Middle East.