At prædike Israel-had på Utøya, Norges terror-ø.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
30. januar 2013.

To år før den fascistiske terrorist, Anders Behring Breivik, dræbte 69 unge på Utøya i Norge, brugte den Kommunistiske ungdom øen til indsamling af penge til Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PFLP) .

Manfred Gerstenfeld interviewer Ivar Fjeld:

"Den 22. juli 2011 dræbte den Norske fascistiske terrorist, Anders Behring Breivik, 69 unge på en lejr for AUF - ungdomsfløjen i Arbeiderpatiet, det førende regeringsparti - på øen Utøya. Denne lejr fungerede som et mødested, hvor man indpodede partiets ideologi i hovedet på børn fra 14 år og op. Senere blev det kendt internationalt, at en del af dette omfattede fremme af anti-Israelske følelser."

Ivar Fjeld er en Norsk, ikke-Jødisk journalist. Han var tidligere lokal leder for AUF og medierådgiver for Arbeiderparti-politikeren, Olaf Akselsen, da han var minister for Olie og Energi i 2001. Hans bog ”The Red and Green Terror Island” er blevet udgivet i begyndelsen af 2013. Den drøfter historien om, hvad der skete på Utøya.

"Jeg voksede op i en traditionel, verdslig Norsk familie. Indtil 2004, hvor jeg genopdagede vore Kristne rødder, var jeg en beundrer af Yasser Arafat. Vi var dog altid moderate og har aldrig troet, at vold bør anvendes som et politisk redskab. På et vist tidspunkt i 2006 brød AUF ud fra sine moderate traditioner og drejede skarpt til venstre."

"AUF ejer Utøya og dets faciliteter. Som lokal AUF-leder, deltog jeg i denne lejr i 1986 og 1987. Selv på det tidspunkt var der Palæstinensiske deltagere. De brugte narkotika og delte det med Norske unge. Vi klagede over det til den daværende generalsekretær for Arbeiderpartiets Ungdom, Stale Dokken, men han og hans kolleger foretrak at dysse det ned."

"I 2007 begyndte AUF at udleje faciliteterne på Utøya. Som en ideologisk bevægelse skulle de have været selektive i, hvem de var villige til at stille stedet til rådighed for. Men en af de organisationer, som det blev lejet ud til, var imidlertid ungdomsbevægelsen fra det lille Norske Kommunistiske Røde parti (Rødt). Deres medlemmer omfattede Leninister, Marxister og Maoister.

"Den Røde ungdomsbevægelse inviterede unge fra det Palæstinensiske ”Popular Front of Palestine” (PFLP) til at deltage på deres lejr. PFLP er opført som en terrororganisation af USA, EU, Canada og Storbritannien. Penge blev indsamlet til PFLP i lejren. Jeg har dokumenter og billeder, der viser dette."

"AUF var allerede gået ind i et formelt undervisningsprogram sammen med ”Fatah Youth” fra 2006 og fremefter. De kaldte denne Palæstinensiske forsamling deres ”søster-organisation." Medlemmer af ”Fatah Youth” var regelmæssigt gæster på Utøya lejre."

"På Utøya-lejren i 2010 etablerede AUF "Staten Palæstina." De indhegnede et område og oprettede en skillevæg. De gav nogle unge til opgave at være grænsevagter. Generalsekretæren for Arbeiderpartiet, Raymond Johansen, besøgte Utøya. Han ønskede at besøge ”Palæstina”. Vagterne bad ham om at vise hans ”identitetskort." Inde i "Palæstina" var der et banner, hvorpå der stod, ”Vis foragt for handlingerne i Israel og befri Gaza.”

"På Utøya-lejren 2011 blev Israel også dæmoniseret. Dette blev gjort af AUF-ledere og besøgende anti-Israelske undervisere. Der var et enormt banner, der opfordrede til boykot af Israel. Der var mange lande, de kunne have krævet boykottet med langt mere berettigelse, men som sædvanligt valgte de Israel. Da daværende udenrigsminister, Jonas Gahr Støre, besøgte Utøya, talte han imod boykotten, men blev fotograferet foran boykot-banneret. Støre sagde, at Israels hegn burde fjernes, vel vidende at det ville føre til øgede terrorangreb."

"Der har været ubekræftede rapporter om, at unge på Utøya blev undervist om, hvordan Palæstinensiske frihedskæmpere er uddannet til at håndtere Israelske soldater."

"Der har været mange rygter i Norge om, hvad der rent faktisk foregik på Utøya. Jeg har foretaget en detaljeret undersøgelse for at dokumentere aktiviteterne i de grupper, som blev inviteret til øen. Jeg ønsker, at folk skal kende fakta. Det ser ud til, at linjen mellem "at vise foragt” for Israelere og brugen af vold mod uskyldige civile i Israel, er uskarp. Sommerlejrene på Utøya har yderligere givet næring til de allerede udbredte anti-Israelske følelser i Norge."

"Medlemmer af den herskende venstre-midt-koalitionsregering i Norge har accepteret terrorister på Norsk jord. Disse mennesker bruger vold som et politisk redskab og dræber uskyldige civile i forbindelse med deres aktiviteter. Den terror og de snigmord, der begås af disse mennesker, har ikke skadet Nordmænd. De er primært foregået i Mellemøsten og især i Israel, målrettet imod civile Israelere. Der er bevis på, at Statsministeriet er helt klar over og understøtter den imødekommende holdning over for terroristerne."

"Jeg kan kun håbe, at min bog vil føre til, at Norge lukker sine grænser for terrorister af enhver slags. Så vil grupper, der bruger terror, også blive udelukket fra de politiske workshops og ideologiske sommerlejre, som dem vi har set på Utøya.

Det er et trist vidnesbyrd for Norge, at man var nødt til at vente på de forfærdelige Breivik-mord for at lære om de anti-Israelske aktiviteter - en næsten ukendt del af Utøya’s historie."

Udgivet af Ivar.
-----------------------------------------------------
Læs desuden:
"Den rød-grønne terrorøya."
E-Book: Utoya: “The Red Terror Island in Norway.”