At konvertere Danmark til et Muslimsk land.

Fra Gatestoneinstitute.org/
Af Soeren Kern.
21. november 2012.


"Vi skal ikke have et Danmark, hvor Danske traditioner forsvinder, så snart der er et Muslimsk flertal." - Tom Behnke, Talsmand for det Danske Konservative Folkeparti.

Muslimske indvandrere i en by nær København har tvunget aflysningen af ​​traditionel jul igennem igennem, skønt man brugte overdådigt mange penge på den Islamiske Eid-fest, der markerer afslutningen på Ramadanen.

Kontroversen er eskaleret i en vred landsdækkende debat om Islams rolle i det post-kristne Danmark, hvor en spirende Muslimske befolkning bliver mere og mere selvhævdende og tvinger deres vilje igennem på en bred vifte af sociale og samfundsmæssige spørgsmål.

Den senest debatterede er fra Egedalsvængets boligkompleks i Kokkedal, en by beliggende ca. 30 km (20 miles) nord for København, hvor Arabiske og Tyrkiske indvandrere nu udgør mere end halvdelen af ​​den samlede befolkning.

På et nyligt møde i Egedalsvængets beboerforeningen, nægtede det Muslimske flertal i bestyrelsen at godkende udgifter på 7.000 danske kroner ($ 1.200) til fællesskabets årlige julearrangement.
Afstemningen kom kort efter, at samme bestyrelse bemyndigede brugen af 60.000 kr. ($ 10.000) på en stor fælles fejring af den Muslimske Eid-fest. Fem ud af ni af bestyrelsesmedlemmerne er Muslimer.

Et Muslimsk medlem af bestyrelsen, Ismail Mestasi, forsvarede beslutningen om at annullere juletræ og fest med den begrundelse, at ingen havde tilbudt at organisere fejringen. "Ingen ønsker at tage ansvaret”. En afstemning blev taget, og det endte som det endte. ”Jeg fejrer ikke jul, men jeg blev bedt om at få fat i træet. Og jeg havde ikke lyst til det." Men et ikke-Muslimsk bestyrelsesmedlem, Karin Leegaard Hansen, gik imod ham og sagde, at hun selv havde tilbudt at påtage sig det ansvar, men at hun blev underkendt af de Muslimske bestyrelsesmedlemmer.

Tvisten, som er den seneste på en stadigt voksende liste over Muslimsk-relaterede kontroverser i Danmark, blev først rapporteret i Dansk Radio (DR) den 7. november. Siden da er spørgsmålet vokset og blevet til en national skandale: Den er blevet et centralt tema for den offentlige debat i de Danske medier såvel som i politiske kredse.

En talsmand for det Konservative Folkeparti i Danmark, Tom Behnke, siger, at han frygter, at der er folk, der ønsker at konvertere Danmark til et Muslimsk land. I et interview med DR Nyheder, siger Behnke: "Jeg synes, det er dybt foruroligende, at vores integrationsbestræbelser er så ineffektive, at det øjeblik, der er et Muslimsk flertal, gør vi op med gode gamle Danske traditioner og indfører Muslimske traditioner i stedet for. Vi bor i Danmark, og folk er nødt til at tilpasse sig til den situation, der er gældende her."

Adspurgt, om boligforeninger med et Muslimsk mindretal bør sponsere en Eid fest, svarede Behnke: "Vi er nødt til at huske på, at i fortiden var en Eid fest Muslimernes sejrsfest, efter at de havde slagtet de kristne, så jeg ved ikke, hvor meget der er at fejre i Danmark. Alligevel skal folk have lov til at fejre de fester, de vil, men de skal også respektere festerne i det land, de er kommet til."

Behnke tilføjede: "Der er ingen mening i at ønske at omdanne Danmark til et Muslimsk land, fordi man selv har en Muslimsk baggrund. Det må aldrig ske. Tværtimod må vi have gensidig respekt for hinanden. Dette er mangel på respekt for... Danske traditioner og kultur. Vi skal ikke have et Danmark, hvor Danske traditioner forsvinder, så snart der er et Muslimsk flertal."

Dansk politi undersøger nu en anklage for racisme, der er rettet mod de Muslimske bestyrelsesmedlemmer. I et interview med Copenhagen Post siger politiets talsmand, Karsten Egtved: "Det skal fastsættes, i hvilket omfang afgørelsen fra de Muslimske medlemmer af bestyrelsen, der først stemte ”ja” til en Eid fest til 60.000 kroner og så ”nej” til et juletræ til 7.000 kroner for at fejre kristne traditioner, overtræder lovene ved at diskriminere de kristne og deres traditioner."

Juletræs-kontroversen tog en ny ildevarslende drejning den 12. november, da en varevogn med to journalister fra TV2 News blev angrebet af 25 maskerede bøller. Journalisterne var taget til Egedalsvænget for at filme en rapport om historien, men umiddelbart efter ankomsten blev deres varevogn bombarderet med sten og brosten. Angriberne ødelagde vognen og jagtede de ulykkelige journalister ud af området.

Ifølge TV2 var gerningsmændene Muslimske unge, som søgte at lukke munden på mediernes dækning af juletræs-tvisten.

Det lokale politi har taget parti for de Muslimske angribere ved at bebrejde journalisterne, at de sendte en tv-bil ind i området i første omgang. Dan Houtved fra Nordsjællands Politi fortalte BT News, at han ikke ville have taget dertil, hvis han havde været journalist ved TV2. "Man vælger at gå ind i et anspændt område. Man kan diskutere, om det er klogt. Jeg ville sandsynligvis ikke have gjort det."

Houtved hentyder til det i forstæderne til København og andre Danske byer, som i stigende grad bliver selvstændige enklaver, regeret af Muslimske ungdomsbander. Det er områder, hvor Dansk politi frygter at træde Ind. (Se nyhedsvideo her om, hvordan den Danske regering bestikker Danskere for at få dem til at leve i indvandrermiljøer.)

I marts, for eksempel, stormede mere end 140 Muslimske bandemedlemmer en retsbygning, hvor to Muslimer blev anklaget for mordforsøg.

Muslimerne - alle medlemmer af kriminelle gadebander, der har overtaget store dele af de Danske byer - var den 6. marts iført masker og skudsikre veste og kastede sten og flasker, da de forsøgte at tvinge sig vej ind i distriktets retsbygning i Glostrup, en stærkt Islamiseret forstad til København.

Politiet brugte knipler og peberspray for at afværge de bandemedlemmer, der var bevæbnet med et arsenal af 20 forskellige typer våben, herunder brækjern, dart, hamre, knive, skruetrækkere og trækøller.

Forsøget i Glostrup omfattede to Pakistanske indvandrere, der er anklaget for at skyde og forsøge at myrde to Muslimer, som tilhører en rivaliserende bande. Skyderiet var relateret til en eskalerende bandekrig mellem rivaliserende Muslimske bander fra Værebroparken i Bagsværd, en forstad til København, og Nivå og Kokkedal i Nordsjælland. Indvandrerbander menes at være ansvarlige for mindst 50 skyderier i og omkring København i løbet af 2012.

Indvandrerbanderne er involveret i utallige kriminelle aktiviteter, herunder narkotikahandel, illegal våbensmugling, afpresning, menneskehandel, røveri, prostitution, biltyveri, pengeafpresning og mord.

Mange af bandemedlemmerne er etniske Arabere, Bosniere, Tyrkere og Somaliere. De omfatter også Irakere, Marokkanere, Palæstinensere og Pakistanere.

I løbet af de sidste mange år har indvandrerbanderne formeret sig kraftigt geografisk over hele Danmark. Banderne har spredt sig sydpå, fra København til resten af ​​Sjælland, fra indre Nørrebro, til forstaden Ishøj, Greve og videre til Køge. Banderne er også aktive i Albertslund, Herlev, Hillerød, Høje Gladsaxe, Hundige, Roskilde og Skovlunde, blandt mange Danske lokaliteter.

Danske myndigheder anslår, at der hvert år er mere end 700 indvandrere i alderen mellem 18 og 25, der vælger kriminalitet som en permanent karriere ved at deltage i bander som Black Cobra, Black Scorpions, Bandidos, Bloodz, Den Internationale Klub, eller enhver anden af de mere end 100 bander, der nu opererer i Danmark.

I august angreb mere end 80 Muslimske bandemedlemmer et hospital i Odense, den tredje største by i Danmark, i et mislykket forsøg på at kidnappe et 26-årigt rivaliserende bandemedlem, som tidligere var blevet skudt og stukket ned i et indkøbscenter i Vollsmose-kvarteret. Hospitals-politiet var nødt til at bruge våben for at forhindre den vrede pøbel i at lægge hænder på skudofferet. En ambulance og fire politibiler blev ødelagt i volden.

For nylig har Muslimske bander afpresset butikker og barer på Nørrebro i København. De truer lokale virksomhedsejere med vold, hvis de nægter at betale beskyttelsespenge til brug i "Muslimsk område."

Men nogle ikke-Muslimer har nægtet at give efter for truslerne. Tænk på den 67-årige Jane Pedersen, den modige ejer af Café Viking, en bar, der har været i fokus for gentagne´angreb fra Muslimske bander på grund af hendes afvisning af at betale. Pedersen har oprettet en Facebook-side kaldet "Nej til Bullies, Ja til Beer", som har tiltrukket national og international opmærksomhed til hendes situation. (Se her en video, produceret af det politisk korrekte BBC, der formår at rapportere om Pedersen og Københavns bandeproblem uden en eneste gang at bruge ordet "Muslim")

I et interview med Jyllands-Posten siger Pedersen: "Nogle fyre kom her og sagde til mig, at jeg var nødt til at betale for at være i deres område Jeg nægtede! Jeg kunne være deres bedstemor, og det kan simpelthen ikke være berettiget...".