Åbenbaringsbogen og floder som blod.

Fra Revelationnow.net/
30. april 2014.

En ny flod har fået listen med floder som ”blod” til at vokse. Befolkningen i Nootdorp, Holland, var chokerede over at være vidne til, at deres flod flød med rødt vand. Det må være overraskende i årevis at se floden i sin naturlige tilstand, og derefter se en blodrød flod. Det får dig sikkert til at stille spørgsmål til Skriften om denne profeti.

Selv om der er en videnskabelig forklaring på de røde floder, så Johannes dem som blod. Det er ikke almindeligt kendt, men aske fra vulkanudbrud kan også forårsage, at vandløb og floder fremstår som blod. Dette er ikke tilfældet for de fleste blodfloder, da videnskabsmændene giver giftige alger skylden.

Disse alger, der er kendt som Euglena Sanguinea, har et specifikt forsvarssystem i klorofylcellerne for at beskytte klorofylet mod lys, der er for intenst. Euglena Sanguinea er en protist af slægten Euglena. Den røde farve skyldes tilstedeværelse af Astaxanthin, og cellerne kan være så talrige, at de farver vandet rødt.

Det pigment, der bruges til at beskytte klorofyl imod intens lys, når lysniveauet ændrer cellerne, kan få den grønne farve til at blive rød, når det røde pigment bliver flyttet til centrum af cellerne.

Euglena Sanguinea er kendt for at danne det kraftige Icthyotoxin Euglenophycin. Vi oplever en stigning i disse rødalger på grund af selskabernes uansvarlighed og mangel på strenge love om at bremse denne rødalgefodrende forurening. Rødalgerne ernærer sig ved kunstgødning, spildevand og gødning.

Vi kan heller ikke udelukke, at forurenede regnskyl kan bidrage til at føde disse rødalger. Efter min mening er dette en udmærket indikator for, at forureningen er gået skævt. Det bør også præsentere en mulighed for kommunernes storartede selskaber.

”Den tredje engel hældte sin skål ud over floderne og kilderne, og de blev til blod.” Åb 16:4.

Jeg synes, det er forbløffende, at Johannes profeterede om denne tid med blodrøde floder. Floderne er ikke just blod, men han brugte den bedste beskrivelse til at udtrykke vandets tilstand. Han vidste ikke, at menneskers negligeren af forurening ville have skylden, men han var i stand til at identificere den tid, hvor Åbenbaringen 16:4 ville gælde.

Blodrøde floder illustrerer blot, hvor præcise profetierne er, da global forurening måtte udvirke, at mange floder blev blodrøde. Det ville være anderledes, hvis de blodrøde floder kun fandtes på ét geografisk sted, men vi oplever dette tydeligt i mange verdensdele. Mange mennesker siger, det er guddommelig indgriben, og jeg er enig.

Skabte den Almægtige ikke de alger, der gør vandet rødt? Disse algers skønhed blev sat i gang af menneskers uansvarlighed i jagten på profit. Vi kan forvente at se flere blodrøde floder, og mere straf fra den Almægtige. Den vejrkrig, som den Almægtige har erklæret over menneskeheden, er gået i gang med en destruktiv start.

Snart vil man se 100 tornadoer på 24 timer! Dette års ødelæggelse vil skyldes vind og vand, fordi Amerika har skilt sig fra den Almægtige. Nu er Amerika tolerant og tilbeder mange guder, samtidig med at man lovpriser menneskers love.

Johannes talte om den tid, hvor floderne ville fremstå som blod. Johannes satte et punktum ved at sige ”mange floder”, og vi oplever det nu. Vi ved også, at videnskaben bag de blodrøde floder er "Euglena Sanguinea", og de behøver vor tids forurening for at formere sig. Disse alger findes globalt og bliver i dette øjeblik ernæret, så vi kan forvente en ny blodflod meget snart.

Ødelæggende vinde er blevet sluppet løs på Jorden, for Gud den Almægtige er ikke glad for menneskers adfærd.

Til slut et godt råd – svøm ikke i det røde vand. Det vil gøre dig syg.